Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawienie Serwera 8.6- Silnik

Hunciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sciagnac jakis "DOBRY" silnik pod Open Tibia Server 8.6 -ots

i zacząć się nim bawić w domu moderować go, zmieniać mape edytorem, npc , itemki i tak dalej.

Ogólniej mówiąc chce tworzyć w domu własny serwer i jeżeli uda mi się stworzyć coś dobrego to ewentualnie pokusze się o poproszenie o pomoc w utrzymaniu serwera paru kumpli i wrzucenie go na jakiś hosting dedykowany.

Pytanie tylko, jaki silnik nie będzie złym silnikiem i czy jest ktoś kto się zna i może mi takowy silnik polecić.

Dziękuje.

Dodam, że kiedyś mialem już taki serwer stawiany na wlasym komputerze - grało około 50-80 osób .

- co myślicie o tym?

http://allegro.pl/silnik-ots-8-6-olbrzymia-mapa-open-tibia-server-i2746079970.html

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Przeczytałeś? Zastrzegam sobie prawo do mapy, którą sprzedaję. W cenę aukcji nie wchodzi silnik serwera! Jest to tylko darmowy dodatek do mapy!

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Ok, więc mogłbym prosić o jakies propozycje z waszej strony i ewentualnie link do pobrania jakiegos w miare stabilnego silnika?

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...