Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Czarny ekran podczas odpalania Minecraft.

bamsye123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Od dwóch dni próbuję znaleźć odpowiedź dlaczego mam ten problem. Mianowicie próbuję zainstalować Minecrafta od hajducek ( chyba tak to się pisze ), i po force update mam po prostu czarny ekran. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ponieważ na innym komputerze z tej samej instalki gra uruchamia się bez problemu. Próbowałem usunąć folder META-INF, lecz niczym to poskutkowało. Zaktualizowałem Javę również bez oczekiwanych rezultatów. A więc, czy ktoś z was wie w czym tkwi problem?

Opublikowano

Niestety. Po wejściu przez ten launcher dalej to samo. Czrny ekran. Problem chyba tkwi w sprzęcie. Jest to komputer starszej daty. Niedawno był totalnie czyszczony z wszelkich wirusów, na nowo instalowałem system.

Podam może jego parametry:

Procesor: AMD Sempron 3000+

Karta graficzna : RADEON 9550

RAM: 512mb

Dodam, że przed czyszczeniem na tym komputerze działały takie gry jak World of Tanks, CoD 4, Minecraft właśnie itp. Teraz praktycznie nie da się w nie grać. Zużycie procesora wynosi 100%, Klatkuje.

Macie jeszcze jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...