OficerPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 witam zaczelem grac przez VPN w cf na i ping mam 5tys a jakis polak gral i mial 120 max ;/ za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeśli grałeś przez VPN to wiadome jest to, że masz wysoki ping. A Polacy co mają 120 pingu to mają konto założone przed sierpniem 2011, czyli oni mogą grać na polskim ip. Odnośnik do komentarza
Frontline Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Lepszy net i po sprawie Na kabelku polecam. Bo widze że posiadasz modem Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Lepszy net i po sprawie Na kabelku polecam. Bo widze że posiadasz modem Zastanów się co ty piszesz. Przeczytaj uważnie temat. Nawet jak kupi neta 100 mbit/s to i tak będzie miał ping 5000. Na zmienionym ip nawet z szybkim netem są lagi. Odnośnik do komentarza
OficerPL Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ja mam neta +tv przez kabel za wysoka sygnatura Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To nie ma nic do rzeczy. Jak grasz przez VPN to będziesz miał lagi na każdym internecie. Ja kiedyś próbowałem grać na internecie 20 mbit/s przez VPN to miałem lagi tak jak ty. A jak gram sobie na necie 2 mbit/s na polskim ip to żadnych lagów nie mam. Odnośnik do komentarza
OnlyShot Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @9Jarek9 dobrze mówi Mam internet LTE który czasem sięga do 100mb/s (lecz stała prędkoś jest ok.40/60) i przez VPN miałem ok. 3/4k pingu. Nic tu nie zmienisz. Jedyne co mozesz zrobic, to poszperac, popytać znajomych.Moze maja jakies konto zalozone przed 2011r. Jak chcesz to poszperam i napisze Ci na pw jak cos znajde x Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.