Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Hosting z Curl PL/EN

ClassAxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję Hosting z Curlem może być Angielski i najlepiej żeby nie był płatny reklamy mogą być.

PS. 000webhost.com niby ma Curl ale mi tam skrypty jakoś nie chodzą... czyli nie ma...

Opublikowano

http://jatsu.pl/

Sprawdź, bo słyszałem, że jest.

Z darmowych z curlem chyba już nie ma, ale jest jeszcze tylko że opłata 5 zł na miesiąc

pdg.pl

to na prawdę nie dużo...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@up

z jatsu mi jeszcze email nie doszedł....

a co do pdg.pl to nie będę płacił 5 zł za 1 skrypt...

kupa kasy

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@up no ciekawe czy moje skrypty będą działać bo to już 3 albo 4 Hosting gdzie pisze że jest a w skryptach nie działa :>

PS. i nic...

Nadal mi to nie działa:

<?php
function console($command)
{
 $ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://s00.mineserv.eu:0000/console?command=$command");
 curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

$output=curl_exec($ch);

curl_close($ch);

return $output;
}
$s_comm = "say Test!";
$output=console($s_comm);
?>

Opublikowano

A możesz nam pokazać, jaki błąd Ci wyskakuje jak wkleisz ten skrypt. Bo wiesz ,,Nie działa" to może być miliony takich powodów ;-) ( najlepiej screen)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano · Ukryte przez Paradisia, 12 Maja 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Paradisia, 12 Maja 2013 - Brak powodu

Witam szukam sponsora na silnik ipb STRONA MA BYC Ograch Cheaty bugi hacki inne tematy podobne do mpc

wynagrodzenie PLN

Admina

Więcej info na gg 47197877

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...