Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Bug na expa

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troopers,

Unfortunately, we got EXP bug in-game and it appears last week and we are going to fix it very soon.

However, some of bug abuser's are using it on purpose so we are not going to leave them without punishment.

We will fix this bug very soon. After that all bug abuser's EXP will be turned back to normal or banned.

Therefore, please enjoy your Halloween halucination.

Trick or Treat!

-[GM]NXJayssi-

Commanding,

Czyli po moim szybkim tłumaczeniu i streszczeniu.

"Osoby, które dotychczas używały buga są jeszcze bezpieczne, ale jeżeli będą używać go od teraz nagminnie to zostaną zbanowane"

Źródło: Facebook

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Również pierwsze słyszę o jakimkolwiek bugu expa !?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

potwierdzam ciekawe jak sprawa odniesie sie do xhawkeye08 ktory wczoraj wbil 828.5 tys expa :P

Lol 828.5 tys. Exspa O_O

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=xhawkeye08

sorry za niepotrzebny post

//Post nic nie wnosi do tematu ||tomasz5098

// jeśli wiesz ze post nie wnosi nic do tematu to po co go piszesz ? Jest to ostatnie ostrzeżenie słowne ;) || areq94pl

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

no ja wbilem 120 000 expa

a ten prawie 1,5 miliona

http://warrock-stats...e=xSincexx2007x

A co powiesz na temat tego graczA?

Wiem że power lvl.

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=iiillLIilo

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

@up , a po co ci ten bug skoro za to banują od teraz. Po za tym uczciwa gra , cięższa moim zdaniem sprawia więcej przyjemności

Opublikowano

Jak mogli usunąć skoro nie było żadnego update o.O Z resztą co za różnica. Ja pograłem 2h ffa 16 osób i może kilka razy bugło

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Drodzy gracze chce was poinformowac ze kazdy zostanie ukarany kto naduzywal

tego buga.

W najlepszym przypadku bedzeie to dlvl

A w najgorszym ban!

Wejdzcie sobie na strone oficjalna warrocka tam wszystko pisze

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Czlowieku jakie logi? Wystarczy ze im sie wyswietli np kto przekroczyl 500 000 tys expa

Odrazu ma bana ! , Wyraznie napisali ze kto bedzie korzystal z buga zostanie ukarany !

Wiec 3/4 warrocka poniesie konsekwencje ;p

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Napisałem na dole krótkie streszczenie tego ...

Co do powerlvl'a Da się jakoś szybko wbijać na jednym kompie takiego expa z dnia na dzień ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

2) You just played normal and got many EXP? Will not be banned. (That's our responsibility)

czyli nic nie mogą zrobić tym co dużo grali :):) a ja wbiłem 120 tys i exp.

Opublikowano

gadalem z moim klanem z gm aresem na ts i powiedział że dziennie można wbijac maks 2 mln expa

Kolego chyba troche za duzo bajek sie na oglądałeś ! Zawsze bylo 100tys dopuszczalne a nie 2 mil ;o

07422092377787152026.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...