adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Adres IP: 176.31.117.166:25008 Adres IP Mumble : 91.204.161.85:64560 (oddany dla graczy , raczej nie administrowany) Typ Serwera: Unikalny Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak . Premium: Nie wymagane . Sloty: Początkowo 10. Biala Lista: Tak Nether: Tak Serwer ruszył ! Już na 1.4.5 ! Pluginy są tajemnicą , chcemy aby serwer pozostał unikalny . adx52xx , ArSKrejz Do gry zalecamy mineshaftera (na premium i nonpremium) : http://mineshafter.pl/instalacja-mineshafter/ Serwer posiada White - Liste , tak więc aby się na niego dostać trzeba złożyć podanie .(Złóż już dziś i przy starcie wejdź od razu !) Wzór : Nick w grze : Wiek : Mikrofon : Skype : Ogarnięcie : Staż w minecraft : Więcej : Serwer jest jedyny w swoim rodzaju , nie ma cuboidów (tylko na spawnie) , wszyscy gracze mogą poczuć się jedną wielką "rodziną" , aczkolwiek nic na siłę Administratorzy nie wyróżniają się z tłumu , żaden nie zbuduje sobie chatki z diamentowych bloków i tym podobnych . Tylko u nas wyjątkowy system iConomy , monety wygrywa się w eventach i można je wydać na np. jajka spawnujące , wszystko jest zbilansowane . Na serwerze także będzie możliwość kupna vipa lub Svipa , będą ciekawe promocje dotyczące kupna właśnie takiej rangi , jednak bez kupna rangi da się normalnie grać , nie będąc w tyle .Na serwerze nie będą zainstalowane pluginy pokroju antyxray lagujące serwer , ponieważ admini są na tyle rozgarnięci , aby rozpoznać gracza używającego wspomagaczy . Griefing będzie uniemożliwiony , ponieważ posiadamy szereg narzędzi dzięki którym żaden grief nie ujdzie płazem . Jednak mam nadzieję , że będziecie grać na serwerze nie po to , aby przeszkadzać innym graczom , a żeby przyjemnie spędzić wolny czas ! Pozdrawiam adx52xx Vipy : Vip :- Posiada komendę (Żelazne eq + żelazny kilof ,siekiera;co 12 godzin)- Posiada komendę /back- Posiada komendę /tpa (może wysłać pytanie o teleport;np. /tpa adx52xx)- Posiada komendę /tpahere (może wysłać pytanie o teleport kogoś do siebie;np. /tpa adx52xx)- Może napełniać głód (komenda /feed)Koszt : 6,15 PLNSupervip :- Posiada komendę /fly (może latać)- Posiada komendę /back- Posiada komendę /kit supervip (Żelazne eq + diamentowe narzędzia;co 12 godzin)- Posiada komendę /tpa (może wysłać pytanie o teleport do kogoś;np. /tpa adx52xx)- Posiada komendę /tpahere (może wysłać pytanie o teleport kogoś do siebie;np. /tpa adx52xx)- Może napełniać głód (komenda /feed)- Może napełniać życie (komenda /heal)Koszt : 11.07 PLN Zdjęcia : Spawn dół : Spawn góra : Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
Kenwood25 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nick w grze : abiyan Wiek : 18 Mikrofon : ON Skype : PW Ogarnięcie : TAK. Takie rzeczy można testować dopiero na serwerze. No cóż, mam duże pojęcie o MC, o robieniu stron pod MC itp. Staż w minecraft : od wersji alpha. btw. Na czym ogólnie miałby tak polegać tryb rozgrywki na tym serwerze? Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Przyjęty , miło widzieć takich graczy . Hmmm... Nie jest to dokładnie określone , ale chodzi głównie o kooperacje między graczami , tworzenie wspólnych projektów i dobrą zabawę , chciałem stworzyć serwer który nie będzie podchodził pod lipny "survival" z cuboidami , u nas TNT i Creepery będą włączone . Jednak nie będzie kradnięcia , ponieważ będą pluginy które w tym pomogą . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
Kenwood25 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No to git. Będę czekał na dalsze postępy serwera. Zapewne wbiję, zobaczę jak serwer będzie naprawdę dobry, przykuwający uwagę - to ściągnę kolegów weteranów. Myślę, że Twój projekt może wypalić, a ja go będę bacznie obserwował :> Odnośnik do komentarza
play102 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nick w grze: Deralaos wiek 14 Mikrofon :off Skype off Ogarnięcie: Super Orto super atmosfera przy mnie znam wszystkie komendy np , /thor staż w miecraft od wersji 1.2.5 a wersja alpha Odnośnik do komentarza
siseday1 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nick w minecrafcie: FigmenPL Wiek :18 Mikrofon :Tak mam Skype :fopatecki Ogarnięcie :Gram w minecrafta 2,5 latwięc tak Staż w minecraft :2,5 lat Odnośnik do komentarza
play102 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No to git. Będę czekał na dalsze postępy serwera. Zapewne wbiję, zobaczę jak serwer będzie naprawdę dobry, przykuwający uwagę - to ściągnę kolegów weteranów. Myślę, że Twój projekt może wypalić, a ja go będę bacznie obserwował :> tez to chcialem napisac Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Deralaos - Mam lekkie wątpliwości , ale przyjęty , zobaczymy jak będziesz sprawował się na serwerze , a co do komend to raczej komendy do których ma dostęp admin Ci się nie przydadzą . FigmenPL - Przyjęty . Zalecam obserwować temat , aby nie przegapić startu . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
ShineX Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nick w grze :HighT Wiek :13 Mikrofon :OFF Skype :OFF Ogarnięcie : 10/10 Staż w minecraft :około 2,5 roku Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Przyjęty . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
kotkowski Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Adx serwer-a robi? Tylko z tego co widać po opisie to SV albo 4Fun, żaden unikalny :P Best Member Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up kotkowski , nie bądź śmieszny , masz się za krytyka ? Na skype rozmawialiśmy to się rozłączyłeś bo nie wiedziałeś co powiedzieć , a skąd możesz wiedzieć czy zrobię dobry serwer , skoro znasz mnie od 2 dni ? //Proszę się nie przejmować , zapraszam do kolejnych podań . @Paczka już zrobiona , czekamy tylko na nowy bukkit (stabilny) i startujemy . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
NetTech Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nick w grze: xYundy Wiek: 16 Mikrofon: Posiadam (A nawet kamere ;P) Skype: TaK (thraurt) oraz TS, Mumble itd. Ogarnięcie: W zależności od humoru Czasem trolluje, ale zazwyczaj jestem poważny. Wkońcu sam prowadze serwer Staż w MC: Od Classica ;P @UP x2 Kotkowski, znalazła się osoba ogarnięta Sam zachowujesz się jak chodząca Wikipedia i Słownik w jednym, więc zanim znowu będziesz mieć do kogoś problemy, to sam załóż serwer, zrób pluginy, ogarnij all, a dopiero potem krytykuj. @UP adx52x zobaczymy jak Ci wyjdzie serwer. Miałbym prawdopodobnie dla cb nawet pewną propozycję ale to na PW/Skype Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @up Przyjęty , niedługo wpadną jakieś SSy , będzie coraz więcej materiału przed premierą , tylko uwaga , spawn będzie mały , bo na nim spędzamy tylko kilka sekund , a fajerwerki będą w atmosferze i budowlach graczy . A co do propozycji , to za chwilę otrzymasz zaproszenie na skype . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
ForestGainer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Napiszcie może jaki rodzaj serwera.Ni to survival ni to fb nie wiadomo... Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @up wszystko jest opisane w spoilerze , dodatkowo bliżej startu udostępniane będą nowe materiały/informacje . @edit Zapraszam serdecznie na zapisy , ponieważ , nie jest to kolejny serwer stworzony przez nieogarniętego dzieciaka . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
NetTech Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @up wszystko jest opisane w spoilerze , dodatkowo bliżej startu udostępniane będą nowe materiały/informacje . @edit Zapraszam serdecznie na zapisy , ponieważ , nie jest to kolejny serwer stworzony przez nieogarniętego dzieciaka . Napisz Ci pewnie na GG, bo ostatnio mi sie sypie skype. Uroki Windows 8 ;P Odnośnik do komentarza
d3X Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nick w grze : Acoid Wiek : 13 Mikrofon : Jest Skype : Jest Ogarnięcie : Jak na gimnazjaliste w miare ogarnięty. Ogarniam ortografie, nie wyzywam Staż w minecraft : gram od bety 1,1 Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Acoid przyjęty . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @ref Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
ShoGun16 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nick w grze :ProLegend Wiek :16 Mikrofon :jest Skype :prolegend7 Ogarnięcie :100 % ogaru Staż w minecraft : od alphy Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ProLegend przyjęty , zalecam obserwowanie tematu . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
ShoGun16 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 kiedy około będzie serwer? Odnośnik do komentarza
adx52x Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @ShoGun16 w najbliższym czasie , około tygodnia , spokojnie , wyjdzie bukkit wprowadzimy małe poprawki i wszystko będzie cacy . Obserwuj temat , aby nie przegapić startu . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza
HIPIS12 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nick w grze :BunsysPL Wiek : Mikrofon :dobry Skype :mam Ogarnięcie :ZAJEBISTE żart jestem ogarniety Staż w minecraft :gram 4 lata Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.