Skocz do zawartości

[Zapowiedź] [1.4.2] Square Life

adx52x

Rekomendowane odpowiedzi

squarelife.png

1337425554-U363900.png

Adres IP: 176.31.117.166:25008

Adres IP Mumble : 91.204.161.85:64560 (oddany dla graczy , raczej nie administrowany)

Typ Serwera: Unikalny

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

PvP: Tak .

Premium: Nie wymagane .

Sloty: Początkowo 10.

Biala Lista: Tak

Nether: Tak

Serwer ruszył !

Już na 1.4.5 !

1337425569-U363900.png

Pluginy są tajemnicą , chcemy aby serwer pozostał unikalny .

1337425578-U363900.png

adx52xx , ArSKrejz

1337425590-U363900.png

Do gry zalecamy mineshaftera (na premium i nonpremium) :

http://mineshafter.pl/instalacja-mineshafter/

Serwer posiada White - Liste , tak więc aby się na niego dostać trzeba złożyć podanie .(Złóż już dziś i przy starcie wejdź od razu !)

Wzór :

Nick w grze :
Staż w minecraft :

Więcej :

Serwer jest jedyny w swoim rodzaju , nie ma cuboidów (tylko na spawnie) , wszyscy gracze mogą poczuć się jedną wielką "rodziną" , aczkolwiek nic na siłę :) Administratorzy nie wyróżniają się z tłumu , żaden nie zbuduje sobie chatki z diamentowych bloków i tym podobnych . Tylko u nas wyjątkowy system iConomy , monety wygrywa się w eventach i można je wydać na np. jajka spawnujące , wszystko jest zbilansowane . Na serwerze także będzie możliwość kupna vipa lub Svipa , będą ciekawe promocje dotyczące kupna właśnie takiej rangi , jednak bez kupna rangi da się normalnie grać , nie będąc w tyle .Na serwerze nie będą zainstalowane pluginy pokroju antyxray lagujące serwer , ponieważ admini są na tyle rozgarnięci , aby rozpoznać gracza używającego wspomagaczy . Griefing będzie uniemożliwiony , ponieważ posiadamy szereg narzędzi dzięki którym żaden grief nie ujdzie płazem . Jednak mam nadzieję , że będziecie grać na serwerze nie po to , aby przeszkadzać innym graczom , a żeby przyjemnie spędzić wolny czas ! Pozdrawiam adx52xx :)

Vipy :

Vip :
- Posiada komendę (Żelazne eq + żelazny kilof ,siekiera;co 12 godzin)
- Posiada komendę /back
- Posiada komendę /tpa (może wysłać pytanie o teleport;np. /tpa adx52xx)
- Posiada komendę /tpahere (może wysłać pytanie o teleport kogoś do siebie;np. /tpa adx52xx)
- Może napełniać głód (komenda /feed)
Koszt : 6,15 PLN

Supervip :
- Posiada komendę /fly (może latać)
- Posiada komendę /back
- Posiada komendę /kit supervip (Żelazne eq + diamentowe narzędzia;co 12 godzin)
- Posiada komendę /tpa (może wysłać pytanie o teleport do kogoś;np. /tpa adx52xx)
- Posiada komendę /tpahere (może wysłać pytanie o teleport kogoś do siebie;np. /tpa adx52xx)
- Może napełniać głód (komenda /feed)
- Może napełniać życie (komenda /heal)
Koszt : 11.07 PLN

Zdjęcia :

Spawn dół :

20121111022359.png

20121111022356.png

Spawn góra :

20121111021930.png

20121111021941.png

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up Przyjęty , miło widzieć takich graczy . :)

Hmmm... Nie jest to dokładnie określone , ale chodzi głównie o kooperacje między graczami , tworzenie wspólnych projektów i dobrą zabawę , chciałem stworzyć serwer który nie będzie podchodził pod lipny "survival" z cuboidami , u nas TNT i Creepery będą włączone . :) Jednak nie będzie kradnięcia , ponieważ będą pluginy które w tym pomogą . :)

polaczeniej.png

Deralaos - Mam lekkie wątpliwości , ale przyjęty , zobaczymy jak będziesz sprawował się na serwerze , a co do komend to raczej komendy do których ma dostęp admin Ci się nie przydadzą . :)

FigmenPL - Przyjęty . :)

Zalecam obserwować temat , aby nie przegapić startu . :)

polaczeniej.png

@up kotkowski , nie bądź śmieszny , masz się za krytyka ? Na skype rozmawialiśmy to się rozłączyłeś bo nie wiedziałeś co powiedzieć , a skąd możesz wiedzieć czy zrobię dobry serwer , skoro znasz mnie od 2 dni ? :) //Proszę się nie przejmować , zapraszam do kolejnych podań .

@Paczka już zrobiona , czekamy tylko na nowy bukkit (stabilny) i startujemy . :)

polaczeniej.png

Nick w grze: xYundy

Mikrofon: Posiadam :) (A nawet kamere ;P)

Ogarnięcie: W zależności od humoru :D Czasem trolluje, ale zazwyczaj jestem poważny. Wkońcu sam prowadze serwer :)

Staż w MC: Od Classica ;P

@UP x2 Kotkowski, znalazła się osoba ogarnięta -.- Sam zachowujesz się jak chodząca Wikipedia i Słownik w jednym, więc zanim znowu będziesz mieć do kogoś problemy, to sam załóż serwer, zrób pluginy, ogarnij all, a dopiero potem krytykuj.

@UP adx52x zobaczymy jak Ci wyjdzie serwer. Miałbym prawdopodobnie dla cb nawet pewną propozycję ale to na PW/Skype :)

@up Przyjęty , niedługo wpadną jakieś SSy , będzie coraz więcej materiału przed premierą , tylko uwaga , spawn będzie mały , bo na nim spędzamy tylko kilka sekund , a fajerwerki będą w atmosferze i budowlach graczy . :) A co do propozycji , to za chwilę otrzymasz zaproszenie na skype . :)

polaczeniej.png

@up wszystko jest opisane w spoilerze , dodatkowo bliżej startu udostępniane będą nowe materiały/informacje . :)

@edit Zapraszam serdecznie na zapisy , ponieważ , nie jest to kolejny serwer stworzony przez nieogarniętego dzieciaka . :)

polaczeniej.png

@up wszystko jest opisane w spoilerze , dodatkowo bliżej startu udostępniane będą nowe materiały/informacje . :)

@edit Zapraszam serdecznie na zapisy , ponieważ , nie jest to kolejny serwer stworzony przez nieogarniętego dzieciaka . :)

Napisz Ci pewnie na GG, bo ostatnio mi sie sypie skype. Uroki Windows 8 ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Zapowiedź] [1.4.2] Square Life   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...