SlumS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, Pomyślałem Sobie o powrocie do Sro. Nie iSRO - Tam byłem zostawilem 120 lvl i mam gdzieś. Na Sro R mam bowmana 88 lvl z tego co pamiętam Tylko czy tam ktoś jeszzcze gra z Polaków ? Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hercok Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam, póki co gram na elite silkroad, ale mam chęć spróbować swoich sił na Silkroad R. Chętnie mogę rozpocząć zabawę gdy tylko wyjdzie nowy serwer Jeśli bedą chętni do wspólnego party podaje gg - 10718512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zdecydowanie polecam silkroadR napewno tam gra wiecej polakow niz na isro A jak szukasz gildi na silkroadR to napisz tu http://www.mpcforum.pl/topic/438909-szukam-oferuje-gildie/ zamykam zgodna na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.