umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Taka mam propozycje, aby zresetowac topik "poszukuje..", gdyz zrobilo soe w nim strasznie duzo postow. Nie wiadomo ktore sa aktualne, ktore nie; trzeba grzebac po 12 stronach aby cos znalezc; poza tym niewiele osob tam zaglada, aby zobaczyc czy jest robota- wiekszosc odwiedzajacych ten temat to piszacy ogloszenia .. Moznaby w ogole utworzyc kolo "minecrafy-modding", "minecraft tutoriale" itd. 4 dzial o nazwie wlasnie "minecraft-poszukuje/zostane".. Nie wiem czy zostane poparty, ale miloby mi bylo zobaczyc jakis odzew od adminow Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
kaktushek18 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ostatni temat był resetowany przy chyba 100 stronach, Moim zdaniem jest to zbędne, aktualne ogłoszenia to te z ostatnich 1-2 stron. Odnośnik do komentarza
BR3NDzik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Double: http://www.mpcforum.pl/topic/753625-sugestia-reset-topiku-poszukuje-zostane-udowniczym-serwera/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.