umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Taka mam propozycje, aby zresetowac topik "poszukuje..", gdyz zrobilo soe w nim strasznie duzo postow. Nie wiadomo ktore sa aktualne, ktore nie; trzeba grzebac po 12 stronach aby cos znalezc; poza tym niewiele osob tam zaglada, aby zobaczyc czy jest robota- wiekszosc odwiedzajacych ten temat to piszacy ogloszenia .. Moznaby w ogole utworzyc kolo "minecrafy-modding", "minecraft tutoriale" itd. 4 dzial o nazwie wlasnie "minecraft-poszukuje/zostane".. Nie wiem czy zostane poparty, ale miloby mi bylo zobaczyc jakis odzew od adminow Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorska Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Popieram propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabashi Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jestem za. Najlepiej jakby było jeszcze wyłączone nabijanie postów w owym poddziału. A co do ilości takich tematów to chyba miałeś niezłego laga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Z małymi sugestiami dotyczącymi działu pisz do moderatora/global moderatora. Oczywiście przemyślimy to co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.