Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne pytanie :d

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz co miesiac mam na telefonie 40 zl, a z tego wzgledu ze mam darmowe sms i minuty do wszystkich sieci nie wykozystuje tego, i tu mam do was pytanie? Jak to dobrze wykozystac na co to wydac?

Opublikowano

Tutaj podam ci najrozsądniejszy pomysł, gdy ci już na prawdę zostaje kasa, lub masz za free do wszystkich to zawsze możesz powysyłać sms'y na fundacje które zbierają pieniądze na chore dzieci, gdy są reklamy to często informacje się pokazane i możesz wysyłać;] pomożesz tym przynajmniej komuś.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Tutaj podam ci najrozsądniejszy pomysł, gdy ci już na prawdę zostaje kasa, lub masz za free do wszystkich to zawsze możesz powysyłać sms'y na fundacje które zbierają pieniądze na chore dzieci, gdy są reklamy to często informacje się pokazane i możesz wysyłać;] pomożesz tym przynajmniej komuś.

Kurwa tacy ludzie powinni być mentorami na forum.

Opublikowano

i dorobisz tym kolejnego cygana
Opublikowano

Popieram tego użytkownika.

To się nazywa prawdziwy człowiek.

Aż łezka się kręci w oku, że są jeszcze tacy ludzie.

Like za to i 5* ;))

@TOP

Na fundacje wyślij esa.

Np. za dyche a resztę na gre czy co tam chcesz.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Bonusowych i premii w żadnej sieci nie liczy jako realne pieniądze, nie przyjmie zleceń wysłania płatnych SMS żadna sieć i odliczy od pieniędzy wpłacanych albo do zapłacenia. wiec skończcie te lizania po tyłkach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zrob konto na Xenoxie 250 kupuj tam is bo tani.. Sellaj to z is jak będziesz miał dużo sm to na allegro za 60zł z kontem :] Przelew

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

i dorobisz tym kolejnego cygana

..powiedzial gruby białas siedzacy 9 godzin przy gracie z XP i 1gb ramu, który uczy sie w okregowym gimbazjum i jedyne co zna na pamiec to komendy admina..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

..powiedzial gruby białas siedzacy 9 godzin przy gracie z XP i 1gb ramu, który uczy sie w okregowym gimbazjum i jedyne co zna na pamiec to komendy admina..

Powiedział wysportowany, dorosły człowiek z windowsem 8 który pracuje w okrągowej izbie przyjęć. Którego po każdej imprezie pleminiki po mordzie gryzą.

Opublikowano

Powiedział wysportowany, dorosły człowiek z windowsem 8 który pracuje w okrągowej izbie przyjęć. Którego po każdej imprezie pleminiki po mordzie gryzą.

Nie zalapales ironii? Wytlumacze ci ja recznie: sam nie jestes lepszy od Cyganów. Nie wszyscy Cygaani to pijacy tlukacy sie wozami cyrkowymi po Polsce -,- I koniec. Mam kolege Rosjanina i on jest świetnym czlowiekiem. A poza tym ja mam 7, waze 57kg przy 177cm, pracuje w gimmazjum artystycznym ;) ale tez mam wady.. nie uwazam sie za lepszego..

Ok, wyszło trochę żelkowo ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...