Skocz do zawartości

Ukradzione konto phantos

bassti

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm. Postepuj zgodnie z ich instrukcjami itp. mi pomogli przy skradzionym koncie. napisałem wsystko co się wydarzyło i jakoś tam odzyskałem. niby ludzie pisza, ze nie pomagaja co jest w czesci prawda ale czasem pomoga. Pozdrawiam :).

10s7llx.png

By

Maxio!

napisałem :

Nazwa Twojego konta: kikuteksss

Adres e-mail jaki był ustawiony na koncie: [email protected]

Data oraz przybliżona godzina logowania: nie wiem dopiero teraz odkrylem haslo

Opis jak do tego doszło: Ktoś włamał sie na moje konto , ukradł hasło oraz e-mail gdy byłem na urlopie gdy próbuje sie po powrocie zalogowac nie moge wpisal ani hasła ani emaila kombinowałem z hasłami i odkryłem że jest ono metin2 wszedłem na konto , oczywiście już puste i zobaczyłem że e-mail kolesia który ukradł mi konto to [email protected] PROSZE O PRZECZYTANIE TEGO CO PISZE I BRANIE TEGO NA POWAZNIE PONIEWAŻ STRACIŁEM KILKADZIESIAT TYSIECY GODZIN ORAZ KONTO 74 WOJ . Nie wiem co teraz mam zrobić bo jestem okradziony i bez niczego :(

Powiem tak. Jeżeli wartość postaci przekraczała 251zł możesz spokojnie zgłosić to jako kradzież mając jego email. (o ile to nie na jedną przygodę adres.)

Tak jak napisał Ci Silver spróbuj odwołać się do support'u z prośbą o zmianę emaila podążając ich instrukcją.

Powinieneś odzyskać konto lecz czy z eq to mało prawdopodobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Ukradzione konto phantos   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...