bassti Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam , gdy byłem na urlopie ktoś ukradł mi konto 74 lv woj , zmienil email na [email protected] ( specjalnie go pisze ) oraz haslo , teraz gdy odgadnalem haslo probuje zmienic email i napisałem do supportu , czy jest możeliwość odzyskania konta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Napisz do supportu http://support.metin2.pl/ Opisz swój problem. By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassti Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 napisałem ale jak zwykle bywa wine zwalą na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Hmm. Postepuj zgodnie z ich instrukcjami itp. mi pomogli przy skradzionym koncie. napisałem wsystko co się wydarzyło i jakoś tam odzyskałem. niby ludzie pisza, ze nie pomagaja co jest w czesci prawda ale czasem pomoga. Pozdrawiam . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxXSekuXxx Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak by nie pomogli pójdź na policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorekMetin2 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ewentualnie przeskanuj komputer , pisz do supportu , idz na policje Suport powie ze twoja wina bo skad by ktos wiedzial passy albo je komus podales albo keyloggera masz na kompie ... Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herosman123456 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 napisałem ale jak zwykle bywa wine zwalą na mnie Nie zwalą winy na Cb . Jeśli chcesz odzyskać konto to napisz na suport i oni będą Ci zadawać pytania dotyczące twojej postaci . mada faka zielak umyj se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassti Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 napisałem : Nazwa Twojego konta: kikuteksss Adres e-mail jaki był ustawiony na koncie: [email protected] Data oraz przybliżona godzina logowania: nie wiem dopiero teraz odkrylem haslo Opis jak do tego doszło: Ktoś włamał sie na moje konto , ukradł hasło oraz e-mail gdy byłem na urlopie gdy próbuje sie po powrocie zalogowac nie moge wpisal ani hasła ani emaila kombinowałem z hasłami i odkryłem że jest ono metin2 wszedłem na konto , oczywiście już puste i zobaczyłem że e-mail kolesia który ukradł mi konto to [email protected] PROSZE O PRZECZYTANIE TEGO CO PISZE I BRANIE TEGO NA POWAZNIE PONIEWAŻ STRACIŁEM KILKADZIESIAT TYSIECY GODZIN ORAZ KONTO 74 WOJ . Nie wiem co teraz mam zrobić bo jestem okradziony i bez niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegor Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Eq juz raczej nie odzyskasz Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Bodajże kilka miechów temu wprowadzono możliwość zmiany emaila poprzez napisanie do supportu , wystarczy że pokażesz dowody że wcześniej konto należało do cb i wszystko odzyskasz. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Powiem tak. Jeżeli wartość postaci przekraczała 251zł możesz spokojnie zgłosić to jako kradzież mając jego email. (o ile to nie na jedną przygodę adres.) Tak jak napisał Ci Silver spróbuj odwołać się do support'u z prośbą o zmianę emaila podążając ich instrukcją. Powinieneś odzyskać konto lecz czy z eq to mało prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś do supportu kradzież konta.Podać będziesz musiał informacje różnego typu na jego temat,powinieneś je odzyskać,jednak eq Ci nie oddadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvolutionXXVI Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś do supportu oddadzą CI konto a na eq sobie spowrotem uzbierasz lub ostatecznie przy pomocy supportu i policji znajdziesz złodzieja Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordZibi. Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Support może pomoże. Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Teraz jest niedziela,support chyba nie rozpatruje w niedzielę,więc odpowiedź otrzymasz za kilka dni (W sprawie odzyskania konta tak jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.