Czarny^ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, chciałem zapytać czy da się zmienić wygląd danego potworka np. wilk na wygląd np. psa? Pytam ponieważ chciałem sobie podmienić wygląd pewnych mobów na pewnym privie aby zniwelować lagi. Jakiego programu powinienem użyć i co powinienem dokładnie zrobić (jestem zielony jezeli chodzi o edycje plikow) Za pomoc dam Limit +`ow (lub minusow jak kto woli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiPeKKK Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Trzeba pozmieniać wpisy ze ścieżkami w monster wipek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli nie orientujesz się w edycji plików, to nie masz co się za to zabierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny^ Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To może ktoś bedzie tak dobry i mi te wyglądy pozmienia jak mu przesle potrzebne pliki oraz podam nazwy mobow? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.