CrisMoon Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Po update'cie chciałem postawić server przez hamachi dla mnie i 2 znajomych. Wcześniej wszystko było OK ale teraz tylko ja moge wejść na server i dla mnie jest ON a dla nich OFF. Nie wiem co robie źle ale to nie jest pierwszy raz kiedy zakładam server. Przypominam że jestem na najnowszej wersji hamachi i też nie wiem jakie IP dać tak więc proszę o pomoc. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ktos inny zalil sie na cos podobnego, mianowicie komp brata podpiety do tego samego Lan nie widzial swiata na liscie serwerow :/ prawdopodobnie blad update'a. Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabashi Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyłącz zaporę w antywirusie lub główną twojego systemu operacyjnego. Powinno pomóc. A IP to IPv4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wyłącz zaporę firewall i antywirusa. Masz to w moim poradniku 'Can't reach server.'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisMoon Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dziękuje wszystkim za pomoc. TO PRZEZ ZAPORE. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.