Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Filmik][DL] [TG] ZooM Cheat v2 by daniel_bialys

daniel_bialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pokazujesz takie rzeczy na youtubie to ukrywaj nicki ,bo bana już masz zapewnionego :) Na 100% znajdzie się ktoś przeciwny cheatom i zgłosi to do suppu :)

Ogólnie nie polecam takich cheatów,ponieważ są łatwo wykrywalne.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Jak pokazujesz takie rzeczy na youtubie to ukrywaj nicki ,bo bana już masz zapewnionego :) Na 100% znajdzie się ktoś przeciwny cheatom i zgłosi to do suppu :)

Ogólnie nie polecam takich cheatów,ponieważ są łatwo wykrywalne.

Jeśli w takim przypadku dostał bana to ja bym mógł pod każdego się podszywać -_-

Video zrobiłem prywatne a następnej wersji cheata zrobię to na innym koncie

no siema

Opublikowano

Moj system operacyjny windows xp home edition

Ja zainstalowałem program DLL-files fixer, co prawda wersja DEMO naprawia tylko 15 plików ale teraz wszystko mi działa ; )

80303499_500_s.jpg
Opublikowano

Nie o to chodzi. Znam się na tym i mimo iż mam tego DLLa i w sys32 i w fodlerze gry injector go "nie czyta". Skumałes?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Szanse na bana są niemal 100%, akurat zoomhack to jedyna modyfikacja banowana przez Riot, więc na dniach jeżeli używaliście tego spodziewajcie się bana.

Opublikowano

Szanse na bana są niemal 100%, akurat zoomhack to jedyna modyfikacja banowana przez Riot, więc na dniach jeżeli używaliście tego spodziewajcie się bana.

Możesz mi wytłumaczyć dlaczego jeszcze nie mam bana?

A gram już na tym 2 miechy lol

no siema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...