Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AngelsValleySro Cap 120 Nowy SERVER WPROWADZONE 14D !

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to chyba mogę was zniechęcić na ten server bo szczerze mówiąc to szkoda czasu na niego :P... Donatory latają bez donate nie zrobisz tu nic niestety ;/ Ludzie powbijali staffy na +17.. sun set full kosztuje 80$... bronie sun około 30$.. a w sumie to sporo lata tu tych egy zasranych z donatami .. pvp tu praktycznie nie ma.. bez bless spella spadasz na strzała od intów.. war vs war z podobnymi eq = dash (stun) dare devil i spi.. podwójne all skille ( stuny, podbicia itp).. mogę zachęcić do gry na evilroad servie własnie sciągam klienta, może ktos chętny pograć od nowa na low expie :D. Lubu napisz do mnie na priv gg swoje jak możesz mam sprawe

Ja jakos nie dotowalem i jakos daje sobie rade ludzie to kwestja paru dni kiedy macie sun seta od +5 do +8 jest 100% :) DesperaT
  • Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka, wlasnie sciagam, mozecie powiedziec czy sie oplaca wgl zaczynac w to grac ? bo zanim sie uzbiera set etc. to minie ponad mies. chyba. Prosze o opinie co do serwera.

Pozdro Buggie :)

Opublikowano

ta desperat chyba z dupy sun seta.. 1 item kosztuje 50b w shopie, ludzie? nie sellaja ich w ogóle jedynie można dropnąć 1 item w mirrors.. a 50b tak szybko nie uzbierasz na 1 item ^^ all co maja suny to albo z eventu na start servera albo kupione ;] , no i jak dropiły jeszcze niby gdzies z uniqow

Opublikowano

co ty gadasz jakie 50b ??? moon set jest dobry nie musisz miec odrazu sun seta :) to ze ja juz nazbieralem sobie na 3 party coiny to nie znaczy ze wydalem 50b za part :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o siema neon teraz tu przeszedles ? na new time juz nie bedziesz grac ? xD

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Witam chcialbym zaczac grac ,chcialem sie zarejestrowac ale dostalem wiadomosc iz strona jest w naprawie lub w czyms takim kiedy bedize mozliwa rejestracja?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niedzieje sie wam nic dziwnego z kompem po odpaleniu serwera? Bo mi co 10s wlacza sie rozruch dyskietki A- slychac takie "trrt" na sekunde i komp zmula strasznie.

Opublikowano

Jak odpalą serwer to zagram nick Ramuh

Do gildii przyjmujecie każdego czy jakiś próg lv ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jak odpalą serwer to zagram nick Ramuh

Do gildii przyjmujecie każdego czy jakiś próg lv ?

www.mpcforum.pl/topic/438909-szukam-oferuje-gildie/ jest specjalny temat do szukania gildi
1373700515-U207193.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...