Skocz do zawartości

Pytanie Znacie jakieś strony do kupna Yang ? SMS

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od ostatniego czasu zastanawiałem się nad kupnem Yang na PL'u. Wszystko jest Ok ,lecz w tym problem ,że nie jestem pełnoletni i nie mam konta bankowego. Postanowiłem kupić Yang na allegro ,lecz nie ma tam ofert SMS ^^(oczywiste) . I właśnie się zastanawiam czy istnieje jakaś działalność sprzedająca Yang za SMS . Widziałem już duuuużo różnych stronek typu SMS za Yang (chodzi mi przedewszystkim o G-Me***.pl) I to było wielkie gówno ,że tak powiem ;> Szukam jakiejś działającej strony ,która nie oszukuje do kupna Yang'ów na Metinie Polskim (Twierdza :P).

Dziękuje za uwagę.

PS: Byle by było za PLN

Witam

Od ostatniego czasu zastanawiałem się nad kupnem Yang na PL'u. Wszystko jest Ok ,lecz w tym problem ,że nie jestem pełnoletni i nie mam konta bankowego. Postanowiłem kupić Yang na allegro ,lecz nie ma tam ofert SMS ^^(oczywiste) . I właśnie się zastanawiam czy istnieje jakaś działalność sprzedająca Yang za SMS . Widziałem już duuuużo różnych stronek typu SMS za Yang (chodzi mi przedewszystkim o G-Me***.pl) I to było wielkie gówno ,że tak powiem ;> Szukam jakiejś działającej strony ,która nie oszukuje do kupna Yang'ów na Metinie Polskim (Twierdza :P).

Dziękuje za uwagę.

PS: Byle by było za PLN

Nigdzie nie kupisz yang za SMS.

Nie potrzebujesz konta w banku... Kupujesz na Allegro, idziesz na poczte, prosisz o druczek. Potem go wypelniasz i wplacasz. Czy to takie trudne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Pytanie Znacie jakieś strony do kupna Yang ? SMS   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...