kuba93p3 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Od ostatniego czasu zastanawiałem się nad kupnem Yang na PL'u. Wszystko jest Ok ,lecz w tym problem ,że nie jestem pełnoletni i nie mam konta bankowego. Postanowiłem kupić Yang na allegro ,lecz nie ma tam ofert SMS (oczywiste) . I właśnie się zastanawiam czy istnieje jakaś działalność sprzedająca Yang za SMS . Widziałem już duuuużo różnych stronek typu SMS za Yang (chodzi mi przedewszystkim o G-Me***.pl) I to było wielkie gówno ,że tak powiem ;> Szukam jakiejś działającej strony ,która nie oszukuje do kupna Yang'ów na Metinie Polskim (Twierdza :P). Dziękuje za uwagę. PS: Byle by było za PLN "Święta święta i po świętach" ~ Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 powiem CI , ze za yangi to prawie wszystkie sa fake . Lepiej kupic np. na allegro albo na stronach ktore sa podane za bezpieczne na mpc forum , tyle ze jest drozej niz na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam Od ostatniego czasu zastanawiałem się nad kupnem Yang na PL'u. Wszystko jest Ok ,lecz w tym problem ,że nie jestem pełnoletni i nie mam konta bankowego. Postanowiłem kupić Yang na allegro ,lecz nie ma tam ofert SMS (oczywiste) . I właśnie się zastanawiam czy istnieje jakaś działalność sprzedająca Yang za SMS . Widziałem już duuuużo różnych stronek typu SMS za Yang (chodzi mi przedewszystkim o G-Me***.pl) I to było wielkie gówno ,że tak powiem ;> Szukam jakiejś działającej strony ,która nie oszukuje do kupna Yang'ów na Metinie Polskim (Twierdza :P). Dziękuje za uwagę. PS: Byle by było za PLN Nigdzie nie kupisz yang za SMS. Nie potrzebujesz konta w banku... Kupujesz na Allegro, idziesz na poczte, prosisz o druczek. Potem go wypelniasz i wplacasz. Czy to takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 za sms nie kupisz nigdzie. Niby G-***in oferuje ale oni kradną po prostu pieniądze. By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Najpewniej jest na allegro A od ceny to zależy tylko jakiego selera znajdziesz. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny^ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Radzę ci nie kupować yang przez jakieś denne strony wyłudzające passy Jedynie allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herosman123456 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Najlepiej zakupić na allegro , masz w 100 % pewność że otrzymasz yangi . A tak za sms to bedzie 3 razy drożej i gorzej i nie masz żadnej pewności że yangi otrzymasz . mada faka zielak umyj se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.