Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release/UW/Wersja rozwojowa]QBot v3

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny raz shackował mi konto, jestem tylko ciekaw na co mu takie słabe (puściłem testowo).

Nie polecam, jak zwykle miszczu wypuszcza bota który wysyła mu dane na maila czy gdzie indziej. Zastanówcie sie zanim pobierzecie.

A ja proszę o bana dla tego oszusta.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny raz shackował mi konto, jestem tylko ciekaw na co mu takie słabe (puściłem testowo).

Nie polecam, jak zwykle miszczu wypuszcza bota który wysyła mu dane na maila czy gdzie indziej. Zastanówcie sie zanim pobierzecie.

A ja proszę o bana dla tego oszusta.

Morda zazdrosny pamciu -.- zazdrościsz i tyle

sygnacu.jpg

Opublikowano

Morda zazdrosny pamciu -.- zazdrościsz i tyle

Ale nie broń złodzieja i oszusta.

Czego mam mu zazdrościć? tego że jest ministrantem i zlizuje śmietanę z kolan księży? że chodzi do specjalnej szkoły czy że zrobił jakiegoś chujowego bota kradnącego konta?

Opublikowano

Czego mam mu zazdrościć? tego że jest ministrantem i zlizuje śmietanę z kolan księży? że chodzi do specjalnej szkoły czy że zrobił jakiegoś chujowego bota kradnącego konta?

O widzę pan maggot. Mogę się założyć, że nawet nie pobrałeś bota. Po za tym mam wgląd w kod i nie widzę tam skryptu który wysyła jakieś dane na email czy gdzieś.

@DOWN

:ninja: W takim razie daj dowód?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

nawet go nie włączyłeś, skąd to wiem ? Bo to co jest w tym temacie nie jest botem -.-

A czym jeśli nie botem?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

O widzę pan maggot. Mogę się założyć, że nawet nie pobrałeś bota. Po za tym mam wgląd w kod i nie widzę tam skryptu który wysyła jakieś dane na email czy gdzieś.

Każdy może napisać że ma wgląd, zresztą możecie dzielić sie kontami, nie zmienia to faktu że ministrant znów kradnie konta.

nawet go nie włączyłeś, skąd to wiem ? Bo to co jest w tym temacie nie jest botem -.-

To jestem ciekaw co to takiego jest jeśli nie bot. Sama nazwa wskazuje.

Właczyłem go i uruchomiłem. Parę godzin później nie mogłem się zalogować.

edit

a no tak, masz racje, bot to to nie jest, to zwykły acc stealer. Wpisujesz dane i lecą na maila.

Opublikowano

@DOWN

:ninja: W takim razie daj dowód?

Masz szczęście że jeszcze raz tu wszedłem i zobaczyłem że zedytowałeś. Nastepnym razem pisz nowego posta śmieciu, bo nie zauważyłbym.

nhe2w9.jpg

zaklinaczdeszczu:

Skoro nazywasz mnie debilem to chociaż wytłumaczyłbyś mi w czym się mylę?

Opublikowano

Masz dowody że ten bot kradnie konta ? złe pasy też potrafię wpisać ^^,

Może dasz wycinek kodu który wysyła dane do Miszcza ?

Nie masz ? a to szkoda :c więc spier.... uciekaj z tego forum :)

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Masz dowody że ten bot kradnie konta ? złe pasy też potrafię wpisać ^^,

Może dasz wycinek kodu który wysyła dane do Miszcza ?

Nie masz ? a to szkoda :c więc spier.... uciekaj z tego forum :)

A skąd ja ci kod wezmę? Dowód przedstawiłem, na lepszy nie mam pomysłu. Miszczu zawsze kradł konta, przez to stracił golda na PBDOforum i na tym zamykali mu tematy, bo ludzie się skarżyli.

wpisałeś złe passy do konta na fb ?? GENIUSZ ZŁA !

Wpisałem poprawne hasło.

bot będzie darmowy czy płatny ? Bo changeloga przeczytalem , ten system chmury to jest tak , ze 2 acc ze soba latajączy jak ?

Sądzę, że póki szymonek ma zysk (czyt. kradnie konta) bot jest darmowy.

Opublikowano

A skąd ja ci kod wezmę? Dowód przedstawiłem, na lepszy nie mam pomysłu. Miszczu zawsze kradł konta, przez to stracił golda na PBDOforum i na tym zamykali mu tematy, bo ludzie się skarżyli.

weź młotek i je*nij się w łeb. jeśli nie masz dowodów to nie pisz tak bezsensownych postów.

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

weź młotek i je*nij się w łeb. jeśli nie masz dowodów to nie pisz tak bezsensownych postów.

Jakich bezsensownych? Jestem jak świadek w sądzie, dowodów rzeczowych nie mam, ale za to mogę opowiedzieć jak było. To powinno wystarczyć do zabanowania tego złodzieja.

// Na zeznania to jak ja powiem, że kokosz kradnie konta w metinie, to też powinien dostać bana?

// Nie masz dowodów, to nie oczerniaj. Widziałem source, patrzyłem co wysyła po pakietach i nic w QBocie nie ma...

// A za obrazę ban na 3 dni, odpocznij maggot.

Anonymous

Opublikowano

Hmm ja posiadam source wcześniejszych wersji QBota, przejrzałem cały kod i jakoś nie widzę aby mu coś wysyłało passy..

Więc maggot - wypieprzaj stąd, że tak grzecznie powiem -.-

Zazdrościsz mu, że umie programować i większość go lubi a ciebie nie?

Idź na autostrade poszukaj kolegów, może kogoś znajdziesz.

#Też ci moge napisać opowiadanie, że Kamieniarz mi ukradł konto znając tylko mój CN ^^

userbarcopy.png

Opublikowano

Jakich bezsensownych? Jestem jak świadek w sądzie, dowodów rzeczowych nie mam, ale za to mogę opowiedzieć jak było. To powinno wystarczyć do zabanowania tego złodzieja.

Tak akurat na TWOJE konto trafiło, bo tylko ty możesz ukazać prawdę, tsaaa.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Każdy może napisać że ma wgląd, zresztą możecie dzielić sie kontami, nie zmienia to faktu że ministrant znów kradnie konta.

To jestem ciekaw co to takiego jest jeśli nie bot. Sama nazwa wskazuje.

Właczyłem go i uruchomiłem. Parę godzin później nie mogłem się zalogować.

edit

a no tak, masz racje, bot to to nie jest, to zwykły acc stealer. Wpisujesz dane i lecą na maila.

Masz szczęście że jeszcze raz tu wszedłem i zobaczyłem że zedytowałeś. Nastepnym razem pisz nowego posta śmieciu, bo nie zauważyłbym.

nhe2w9.jpg

zaklinaczdeszczu:

Skoro nazywasz mnie debilem to chociaż wytłumaczyłbyś mi w czym się mylę?

Wpisałem poprawne hasło.

Sądzę, że póki szymonek ma zysk (czyt. kradnie konta) bot jest darmowy.

Powrót faggota :)

Golda straciłem za obrazę.

Ze screenem zrobiłeś z siebie debila, do tego każdy może sniffować pakiety i sprawdzić, czy bot wykorzystuje dane do czegoś poza logowaniem na FB.

#banrequest.

Opublikowano

Hmm ja posiadam source wcześniejszych wersji QBota, przejrzałem cały kod i jakoś nie widzę aby mu coś wysyłało passy..

Więc maggot - wypieprzaj stąd, że tak grzecznie powiem -.-

Zazdrościsz mu, że umie programować i większość go lubi a ciebie nie?

Idź na autostrade poszukaj kolegów, może kogoś znajdziesz.

#Też ci moge napisać opowiadanie, że Kamieniarz mi ukradł konto znając tylko mój CN ^^

Ale ja nie wiem co ci ten miszczu wysłał, może usunął parę linijek odpowiadających za kradzież.

Zresztą zajebało gimbazą od twojego posta więc proszę nie pisz tu więcej, bo mnie to nie obraża ani nic, infantylny jesteś.

Powrót faggota :)

Golda straciłem za obrazę.

Ze screenem zrobiłeś z siebie debila, do tego każdy może sniffować pakiety i sprawdzić, czy bot wykorzystuje dane do czegoś poza logowaniem na FB.

#banrequest.

Nie. Golda straciłeś za wstawianie keyloggerów, doskonale pamiętam. Potem zedytowałeś posta wstawiając nowy link co potwierdziło naszą tezę.

Sniffowanie pakietów mówisz. Weź pod uwagę że nie każdy potrafi, np. ja, a jeśli ktoś to sprawdzi to pewnie na nowej wersji w której usuniesz kod odpowiadający za kradzież.

I miło mi że prosisz o bana dla siebie, aprobuję.

Opublikowano

@UP przestań, jeśli nie masz dowodów to nie pisz bo to nie sąd, więc jeśli nie masz rzeczowych dowodów to nic nie zrobisz.

Jeśli nadal masz problem to napisz do kogoś mądrzejszego na pw a nie będziesz spamował w temacie i wyzywał od gimbusów.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Maggot faggot czy jak ty tam masz, ss bardzo wiarygodne źródło :D weź idź se nikt cię nie lubi więc idź do swojej gimbazy.

Jak wiedziałeś, że Miszczu to złodziej to po co wgl ściągałeś bota ??

sygnacu.jpg

Opublikowano

"Group update" będzie dodany prawdopodobnie w przyszłym tygodniu ze względu na moją małą ilość czasu na programowanie.

Opublikowano

Hmmmm... Twierdzisz, że miszczu wstawia keyloggery? Zgodzę się z tobą... Ale dopiero jak dasz mi czarno na białym, że to prawda...

Fajnie by było jakbyś go jeszcze pod linuxa zrobił xD Adzik byłby w niebo wzięty :D

Opublikowano

Siema, ściągnąłem tego bota ale gdy go włączę i nastawię by latał to jest tylko czarne okno w bocie, czas leci ale nic nie zbiera... Pomoże mi ktoś? :D

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...