Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wracać do metka

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie,warto wracać do metina?Grałem na solarze,lecz konto sprzedałem jakies dwa miesiące temu i jesli miałbym zaczynac grać to od zera.Pozmieniało się cos przez te dwa miesiące chodzi mi głównie o ceny np małz,medal konny itp.I jaka jest dostępność botów typu mod,m2bob itp

Opublikowano

Warto. Zalezy jeszcze jaka postacia. Teraz jest okazja do powrotu ze wzgledu na eventy.

Ceny zmieniaja sie caly czas szczegolnie gdy liczba sprzedawanych przedmiotow sie zwieksza wtedy kazdy itemki wystawia taniej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Te postki sa najlepsze na poczatek. Moim zdaniem najlatwiej nimi expic, nie trzeba miec strasznie dobrego eq w porownaniu do innych.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A jak z cheatami jest?M2bob+kamermod nadal działaja?

Oba cheaty które podałeś działają, lecz nie radze używać "M2Bob", ponieważ to jest tylko kwestia czasu kiedy cię zbanuja.

Cenny są wmiare ogarnięte, teraz mają być łączone servery i dodali takie coś że nowi gracze dostają szkate co 10 leveli w których są zmianki itp.

@edit

Nie zauważyłem że kolega napisał że można zamknąć. Przepraszam. : )

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Łączenie serwerów to jeszcze długa droga... A co do wracania do metka. Teraz będą eventy, także masz szansę się wybić.

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...