mikolaj2910 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 copperCraft Prezentuje, Serwer powstał z myślą o non-premium którzy by chcieli zagrać na serwerze Sheo Serwer jest typu Prison IP: PRISON.COPPERCRAFT.PL Nether: ON PvP: ON Potwory: OFF Wybuchy: OFF Slotów: 60 White-List: OFF IP : PRISON.COPPERCRAFT.PL 1. Mapa serwera podobna do z tej serwera Sheo. 2. Serwer dla non-premium 3. Autorskie pluginy MiQss mlodywilk Chcesz pomóc nam w rozwijaniu serwera? Wypowiedz się co sądzisz o temacie, Zagłosuj Czy warto wejść na serwer lub nie, Kliknij Lubie To jeśli prezentacja ci się spodobała i zajrzysz na serwer PS, Prosimy o wypowiadanie się, co sądzicie o serwerze jak i Zapowiedzi serwera, Kliknij Lubie to ! Dziękujemy Odnośnik do komentarza
N3ostr Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Serwer nieogarnięty nie polegam na nim grać. Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ty jesteś nieogranięty PS. Co ci nie pasuje? Odnośnik do komentarza
gabcio69 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To se pograłem na serwie. Włączam windowsa 7 wszystko ok i nagle czarny ekran i myszka. Pisze to z starego kompa na którym w MC mam 10 FPS Odnośnik do komentarza
PokerToJa Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Kolejne gówno na którym trzeba kopać. Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
mateusz161202 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 eeee dlaczego mam bana jak nigdy na nim nie grałem Nick:cody8526 prosze zobacz ALBO NIE BO TEN SERV TO GOWNO Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pozdro? Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
Hikaru. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Serwer jest nudny jak flaki z olejem. Oto me obiektywne zdanie. Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 NIE Odnośnik do komentarza
hedzikxd Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kazdy krytykuje serwer, nikt jeszcze tutaj go nie pochwalił. Wbiłem, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDY. Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
Tompork Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Podpisuje się,nie warty uwagi, Nudny,zrobiony w miarę starannie ale strefy pvp zrobione na odpie****.. Nie grać bo nie warto. Odnośnik do komentarza
kokkiller Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Lagi na serwerze porażka ... M Ó J N I C K TO : Energit00 Odnośnik do komentarza
ShoGun16 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam chciałbym podzielić sie z wami opinią na temat tego oto serwera wiem ze moja opinia zostanie usunieta przez admina ale ok wiec admini wiekszość przynajmniej ma na was wyjebane gdy dzis powiedzilem dla admina mlodywilk ze stracilem itemy i dzialke dorobek ktory zbieralem tydzien on powiedzial ze jak mam plakac to mam sobie isc na inny serwer z własnych źródeł wiem ze niektórym graczom dał on rekompensatę za szkody a innym nie.Na dodatek dostałem Muta na 3 lata za to ze przeklneło mi sie kilka razy i mowilem jaki jest serwer według mojej opini fajnie co nie . Wiec wyczerpałem temat jak narazie jeśli sie czegos dowiem napisze wam kto jest mojego zdania niech pomorze mi rozsyłac jaki ten serwer jest naprawdę. moj komentarz nie postoi dlugo bo admini zaraz go usuną cóż wyraziłem swoje zdanie dzieki i cześć kto jest ze mna? Pozdrawiam ProLegend Ps zapomnialem dodac ze serwer ma 0 zabezpieczen 2 dnitemu hacker wbil na server i to bylo przyczyna zniknięcia itemów i działek uwazajcie to sie może powtórzyć Odnośnik do komentarza
borsuk76 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dostalem bana bez powodu... Pewnego dnia ... gralem sobie mam swoje eq i nagle mi znika potem admin MiQss kaze mi wyjac itemy z enderchestu no to wyjmoje i znikaja i pisze banned.... Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
kazama123 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Najgorszy sewer EVER! Nie dośc, że nudny, do tego słabo rozwinięty i kiepsko zbudowany. Zrobiony na siłę, a nie z myślą o graczach no-premium. Jeśli ktokolwiek wejdzie na ten serwer, straci 10 minut swojego cennego życia •Pozdrawiam• Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Hah, ale dobre te wasze wypociny, jakoś ludzie tam grają, pozdrawiam wszystkich tych co zlamali regulamin i dostali bana @refresh Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 @refresh Odnośnik do komentarza
Quzera Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Narzekasz ,że obrażają serwer jak zachęcałeś do oceniania ... zdecyduj się człowieku @sprawdzone , serwer żałosny Odnośnik do komentarza
kazama123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dokładnie Quzera! Ja nie dostałem bana, a o opinie prosiłeś. Serwer jest chu**wy. I taki finał Odnośnik do komentarza
mikolaj2910 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Miło, ty też jesteś chu****y, Pozdr0 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.