Skocz do zawartości

CopperCraft

mikolaj2910

Rekomendowane odpowiedzi

2ypgmeu.png

copperCraft Prezentuje,

2ypgmeu.png

Serwer powstał z myślą o non-premium

którzy by chcieli zagrać na serwerze Sheo

:)

2ypgmeu.png

specyfikacjaserwera.png

2ypgmeu.png

Serwer jest typu Prison

2ypgmeu.png

informacjetechniczne.png

2ypgmeu.png

de2zjo.gifde2zjo.gif IP: PRISON.COPPERCRAFT.PL

de2zjo.gifde2zjo.gif Nether: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif PvP: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif Potwory: OFF

de2zjo.gifde2zjo.gif Wybuchy: OFF

de2zjo.gifde2zjo.gif Slotów: 60

de2zjo.gifde2zjo.gif White-List: OFF

IP : PRISON.COPPERCRAFT.PL

2ypgmeu.png

nowoscinaserwerze.png

2ypgmeu.png

1. Mapa serwera podobna do z tej serwera Sheo.

2. Serwer dla non-premium

3. Autorskie pluginy

2ypgmeu.png

ekipam.png

2ypgmeu.png

MiQss

mlodywilk

2ypgmeu.png

pomocdlaserwa.png

2ypgmeu.png

Chcesz pomóc nam w rozwijaniu serwera? Wypowiedz się co sądzisz o temacie, Zagłosuj Czy warto wejść na serwer lub nie, Kliknij Lubie To jeśli prezentacja ci się spodobała i zajrzysz na serwer :)

PS, Prosimy o wypowiadanie się, co sądzicie o serwerze jak i Zapowiedzi serwera, Kliknij Lubie to ! Dziękujemy :)

Witam chciałbym podzielić sie z wami opinią na temat tego oto serwera wiem ze moja opinia zostanie usunieta przez admina ale ok

wiec admini wiekszość przynajmniej ma na was wyjebane gdy dzis powiedzilem dla admina mlodywilk ze stracilem itemy i dzialke dorobek ktory zbieralem tydzien on powiedzial ze jak mam plakac to mam sobie isc na inny serwer z własnych źródeł wiem ze niektórym graczom dał on rekompensatę za szkody a innym nie.Na dodatek dostałem Muta na 3 lata za to ze przeklneło mi sie kilka razy i mowilem jaki jest serwer według mojej opini fajnie co nie :D. Wiec wyczerpałem temat jak narazie jeśli sie czegos dowiem napisze wam kto jest mojego zdania niech pomorze mi rozsyłac jaki ten serwer jest naprawdę. moj komentarz nie postoi dlugo bo admini zaraz go usuną cóż wyraziłem swoje zdanie dzieki i cześć kto jest ze mna?

Pozdrawiam ProLegend

Ps zapomnialem dodac ze serwer ma 0 zabezpieczen 2 dnitemu hacker wbil na server i to bylo przyczyna zniknięcia itemów i działek uwazajcie to sie może powtórzyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum CopperCraft   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...