JaTylkoChwile Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siema mam surkę Wp 36lvl i nie wiem na jakich metkach dam radę dropić. 11,5kpż 390 defa hity w czarne orki 500-650 mam też buffa 25lvl błogo 28% i buffa 32lvl pomoc 30% (nie wiem z którym się żenić) Tak więc powiedzcie mi na jakich metkach dropić (żeby nie było trudno znaleźć) łatwo znajduje się diabła na 55lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Metki od 35- 50lvl. Chociaz nie wiem czy dasz rade z tymi mocniejszymi. Trzeba bedzie siadac z konika i bic albo pod scianke z mobami. Slub wes z tym 32lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Diabła za duży lv mają tutaj różnica najlepiej max 5lv od metka więc zazdry/duszy spokojnie możesz klepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Majonez Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Metki od 35- 50lvl. Chociaz nie wiem czy dasz rade z tymi mocniejszymi. Trzeba bedzie siadac z konika i bic albo pod scianke z mobami. Slub wes z tym 32lvl. Po chuj się wypowiadasz jak się nie znasz... @topic możesz bić ciemności, zazdrości, duszy i cienia ale z tych metków drop różdżek nie jest satysfakcjonujący... Dopiero od metków diabła zaczynają fajnie dropić ale musisz posiadać maksymalnie 10 lvli różnicy z metinem żeby Ci różdżka dropnęła. @edit @Rotmistrzu Ostatnio było 10 lvli różnicy bodajże :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak 10lvl roznicy czyli mozesz metki od 30lvl + bic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlikxDD Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zgadzam się z up a co do buffa to lepiej błogo , ale na tym 32lvl dobić ten 36-37 nie jest problemem chyba Następną kwestią jest dobicie u Cb tego 45- 55 ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wbij na bufie 36 i juz masz blogo oraz pomoc na poziomie mistrzowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrzu Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @Rotmistrzu Ostatnio było 10 lvli różnicy bodajże :> Ale jak jest 10 to słabiej leciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Polecam iśc na metki 35/45 lvl. (M2 i dolina, lub pustynia). Wbij 2 skille na przynajmniej m1 . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herosman123456 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Spokojnie na pustyni metki duszy , cienia bo twardości trudno Ci będzie . mada faka zielak umyj se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadam Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zen sie z tym buffkiem 32lv i lec na pustynie metk na 40, 45, 50 spokojnie dasz rade 700 post :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ożeń się z buffkiem co ma pomoc smoka 30%, i leć na metki 45lv w dolinie. Łatwo znaleźć, 3 na 1 ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ożeń się, z buffem i bij metiny w "Dolinie Orków", wydaje mi się że z buffem spokojnie dasz rade. Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja polecam Ci ożenić się tradycyjnie z buffem który ma pomoc na 30%. + Doexpić go na 36lv. byś miał również Błogo. Co do bicia metków to na Dolinie,Pustyni oraz w m2 spokojnie dasz radę. Masz jakiegoś FMS'a dobre średnie? +? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.