Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp vs event halloween

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam surkę Wp 36lvl i nie wiem na jakich metkach dam radę dropić.

11,5kpż

390 defa

hity w czarne orki 500-650

mam też buffa 25lvl błogo 28% i buffa 32lvl pomoc 30% (nie wiem z którym się żenić)

Tak więc powiedzcie mi na jakich metkach dropić (żeby nie było trudno znaleźć) łatwo znajduje się diabła na 55lvl

Opublikowano

Metki od 35- 50lvl. Chociaz nie wiem czy dasz rade z tymi mocniejszymi. Trzeba bedzie siadac z konika i bic albo pod scianke z mobami.

Slub wes z tym 32lvl.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Metki od 35- 50lvl. Chociaz nie wiem czy dasz rade z tymi mocniejszymi. Trzeba bedzie siadac z konika i bic albo pod scianke z mobami.

Slub wes z tym 32lvl.

Po chuj się wypowiadasz jak się nie znasz...

@topic

możesz bić ciemności, zazdrości, duszy i cienia ale z tych metków drop różdżek nie jest satysfakcjonujący...

Dopiero od metków diabła zaczynają fajnie dropić ale musisz posiadać maksymalnie 10 lvli różnicy z metinem żeby Ci różdżka dropnęła.

@edit

@Rotmistrzu

Ostatnio było 10 lvli różnicy bodajże :>

CX7Rrj.png

Opublikowano

Zgadzam się z up a co do buffa to lepiej błogo , ale na tym 32lvl dobić ten 36-37 nie jest problemem chyba :)

Następną kwestią jest dobicie u Cb tego 45- 55 ;>

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Zen sie z tym buffkiem 32lv i lec na pustynie metk na 40, 45, 50 spokojnie dasz rade

700 post :-P

Opublikowano

Ożeń się, z buffem i bij metiny w "Dolinie Orków", wydaje mi się że z buffem spokojnie dasz rade.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja polecam Ci ożenić się tradycyjnie z buffem który ma pomoc na 30%. + Doexpić go na 36lv. byś miał również Błogo.

Co do bicia metków to na Dolinie,Pustyni oraz w m2 spokojnie dasz radę. Masz jakiegoś FMS'a dobre średnie? +? :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...