Mrostry0407 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak w temacie - jak to rozwiklac? kieds zwyczajnie force updatowałem, ale nie chce znowu mieć wersji 1.4.2 tylko poto zeby MVC 30 minut zmienial ja na 1.3.2 "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Aktualizuj jave i sterowniki graficzne, usuń wszystkie mody. To powinno pomóc lecz jeśli nie to przydziel więcej ram do mc, przeczyść komputer CCleanerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @UP Nigdy nie modowałem minecrafta, tylko minimapka, ale zresztą przed tym wszystkim usunalem .minecraft więc wiesz :> "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli grasz na piracie, usuń lunchera i wgraj na nowo. Jeżeli na premium to zrób to samo. Usuń lunchera i ściągnij na nowo. Usuń folder .minecraft. Ściągnij na nowo Minecraft Version Changer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Sorka - rozwiązanie, pomógl mi kolega podając DL do minecrafta, 100x szybciej niz MVC i bez blackscreena - można CLS leci like za chęci "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.