sniper985 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam! Chciałbym się was zapytać co zrobić aby BoxyBot wreście działał. Ponieważ wpisuje wszystko dobrze i mam taki komunikat http://scr.hu/0tpa/e8i76 nie wiem czemu sie tak dzieje i nie wiem co tam pisze więc proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bo BP dodał szyfrowania , Ci od BoxyBota próbują je złamać, ale im idzie najwolniej Odnośnik do komentarza
nortonek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mam nadzieje że wyrobią się zanim skończą się dynie Odnośnik do komentarza
BykuZplastiku Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 up nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza
Adzik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak BP zmienił pakiety pierwszy raz, to po 4 miesiącach wydali aktualizacje... Odnośnik do komentarza
hudyy77 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam wszystkich.Chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis darmowy bot do darkorbit oprucz boxybota i biobota bo te nie chca dzialac.Z odpowiedzi dziekuje z gory. Odnośnik do komentarza
nortonek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 1h dziennie trial Pbdobota Odnośnik do komentarza
Adzik Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pedoszort jeszcze nie działa. BioBot? Ten bot nie działa już od 11 miesięcy Odnośnik do komentarza
jołasek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 witam mam pytanie znacie link do pobrania za free jakiś hack na uri do DarkOrbt ? jak tak to proszę napiszcie Odnośnik do komentarza
goblinbcn Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 witam mam pytanie znacie link do pobrania za free jakiś hack na uri do DarkOrbt ? jak tak to proszę napiszcie hack na uri? jest jeden sprawdzony musisz zrobić tak Klikasz Uridium>Zdobądź Uridium>Dodaj do koszyka(najlepiej przy 330.000 Uridium Zaoszczędź 43%! 299PLN) Następnie klikasz Do Kasy>wybierasz metodę płatności(podam na przykładzie PSC)>Wpisujesz Kod Pin> zaznaczasz "Tak, akceptuję Warunki firmy paysafecard" Ostatnim krokiem jest kliknięcie Płatność. Dalej odświerzasz stronę i się cieszysz Ps. Hack najlepiej działa przy Mega Happy Hour Napracowałem się licze na lajki ( zdjęciem % też niepogardzę) PL2 VRU Odnośnik do komentarza
KarolekPL Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 hack na uri?jest jeden sprawdzony musisz zrobić tak Klikasz Uridium>Zdobądź Uridium>Dodaj do koszyka(najlepiej przy 330.000 Uridium Zaoszczędź 43%! 299PLN) Następnie klikasz Do Kasy>wybierasz metodę płatności(podam na przykładzie PSC)>Wpisujesz Kod Pin> zaznaczasz "Tak, akceptuję Warunki firmy paysafecard" Ostatnim krokiem jest kliknięcie Płatność. Dalej odświerzasz stronę i się cieszysz Ps. Hack najlepiej działa przy Mega Happy Hour Napracowałem się licze na lajki ( zdjęciem % też niepogardzę) A bardzo to wykrywalne? Odnośnik do komentarza
goblinbcn Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A bardzo to wykrywalne? raczej nie ale nawet jak bana wyrwiesz to używasz hacka znowu i dalej jesteś koks tylko ranga do odrobienia:) PL2 VRU Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam cichą nadzieję, że BB padł Odnośnik do komentarza
koniecpolski Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 witam mam pytanie znacie link do pobrania za free jakiś hack na uri do DarkOrbt ? jak tak to proszę napiszcie Powinieneś założyć nowy temat . Tak wgl : Nie ma hacka na Uridium . Odnośnik do komentarza
Aluminiowy Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 skad wziasc ten kod pic do tejh formy platnsoci? Odnośnik do komentarza
polo521 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 mam pytanie jak chcę zainstalować boxybota to mi pisze program przestał działać czemu tak mi pisze za każdym razem Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 mam pytanie jak chcę zainstalować boxybota to mi pisze program przestał działać czemu tak mi pisze za każdym razem Bo boxybot padł В связи с серьезными изменениями в протоколе игры (ввод шифрования), обновление бота займет значительное время (несколько месяцев). Пожалуйста, сохраняйте терпение, и помните - мы пришли с миром... Due to major changes in the game protocol (was introduced the encryption), update of the bot will take considerable time (several months). Please be patient, and remember - we come in peace... Ze względu na duże zmiany w raporcie gry (wejście w stanie), zaktualizować bot będzie zająć dużo czasu (kilka miesięcy). Prosimy o cierpliwość, i pamiętaj - przychodzimy w pokoju ... Odnośnik do komentarza
asasin456 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 hack na uri? jest jeden sprawdzony musisz zrobić tak Klikasz Uridium>Zdobądź Uridium>Dodaj do koszyka(najlepiej przy 330.000 Uridium Zaoszczędź 43%! 299PLN) Następnie klikasz Do Kasy>wybierasz metodę płatności(podam na przykładzie PSC)>Wpisujesz Kod Pin> zaznaczasz "Tak, akceptuję Warunki firmy paysafecard" Ostatnim krokiem jest kliknięcie Płatność. Dalej odświerzasz stronę i się cieszysz Ps. Hack najlepiej działa przy Mega Happy Hour Napracowałem się licze na lajki ( zdjęciem % też niepogardzę) TO wgl nie działa tobie chyba chodzi o to żeby kupić uridium ;D Odnośnik do komentarza
BitekxD Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam! Chciałbym się was zapytać co zrobić aby BoxyBot wreście działał. Ponieważ wpisuje wszystko dobrze i mam taki komunikat http://scr.hu/0tpa/e8i76 nie wiem czemu sie tak dzieje i nie wiem co tam pisze więc proszę o pomoc jak widzisz.. pisze ci ze masz wyjsc na dwor i pogadac z kumplami i poczekac az zrobia aktualizacje wszystko ci dziala.. oni robia aktualizacje co do Biobota oni juz upadli.. z free zostal boxybot co nie jest oplacalne przez 24h 20uri jak dla mnie wole Ibota :p Odnośnik do komentarza
Adzik Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Odkop więc zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.