Skocz do zawartości

sniper985

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanie znacie link do pobrania za free jakiś hack na uri do DarkOrbt ? jak tak to proszę napiszcie

hack na uri?

jest jeden sprawdzony musisz zrobić tak

Klikasz Uridium>Zdobądź Uridium>Dodaj do koszyka(najlepiej przy 330.000 Uridium Zaoszczędź 43%! 299PLN)

Następnie klikasz Do Kasy>wybierasz metodę płatności(podam na przykładzie PSC)>Wpisujesz Kod Pin> zaznaczasz "Tak, akceptuję Warunki firmy paysafecard"

Ostatnim krokiem jest kliknięcie Płatność. Dalej odświerzasz stronę i się cieszysz

Ps. Hack najlepiej działa przy Mega Happy Hour

Napracowałem się licze na lajki ( zdjęciem % też niepogardzę)

PL2 VRU

hack na uri?

Klikasz Uridium>Zdobądź Uridium>Dodaj do koszyka(najlepiej przy 330.000 Uridium Zaoszczędź 43%! 299PLN)

Następnie klikasz Do Kasy>wybierasz metodę płatności(podam na przykładzie PSC)>Wpisujesz Kod Pin> zaznaczasz "Tak, akceptuję Warunki firmy paysafecard"

Ostatnim krokiem jest kliknięcie Płatność. Dalej odświerzasz stronę i się cieszysz

A bardzo to wykrywalne?

• 2 tygodnie później...

mam pytanie jak chcę zainstalować boxybota to mi pisze program przestał działać czemu tak mi pisze za każdym razem

Bo boxybot padł

В связи с серьезными изменениями в протоколе игры (ввод шифрования), обновление бота займет значительное время (несколько месяцев). Пожалуйста, сохраняйте терпение, и помните - мы пришли с миром... ;)

Due to major changes in the game protocol (was introduced the encryption), update of the bot will take considerable time (several months). Please be patient, and remember - we come in peace... ;)

Ze względu na duże zmiany w raporcie gry (wejście w stanie), zaktualizować bot będzie zająć dużo czasu (kilka miesięcy). Prosimy o cierpliwość, i pamiętaj - przychodzimy w pokoju ... ;)

sygnacu.jpg

• 5 miesięcy temu...

hack na uri?

TO wgl nie działa tobie chyba chodzi o to żeby kupić uridium ;D

Witam! Chciałbym się was zapytać co zrobić aby BoxyBot wreście działał. Ponieważ wpisuje wszystko dobrze i mam taki komunikat http://scr.hu/0tpa/e8i76 nie wiem czemu sie tak dzieje i nie wiem co tam pisze więc proszę o pomoc

jak widzisz.. pisze ci ze masz wyjsc na dwor i pogadac z kumplami i poczekac az zrobia aktualizacje -.- wszystko ci dziala.. oni robia aktualizacje co do Biobota oni juz upadli.. z free zostal boxybot co nie jest oplacalne przez 24h 20uri jak dla mnie wole Ibota :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] BoxyBot   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...