Cieć Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam. Po włączeniu drugiego okna wyskakuje mi jakiś komunikat typu "??????????". Na dole na pasku mam taki X, otwiera się wraz z oknem- Nie da się go zamknąć. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak samo sie robi czasem z PL. Sprobuj zresetowac kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baggios Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Z tego co wiem to x-trap/krap blokuje mozliwosc otwierania nowych okien, ale dopiero jak sie ma otwarte icch 3/4. Wiec powinno dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IstvanPL Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Zawsze możesz grać na kamermodzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AzmalTeam Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 odpal na kamerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.