Skocz do zawartości

[VM] Seria Metin2.US with Girl.

moniś

Rekomendowane odpowiedzi

To nie jest priv, to jest global ;p. Poltora roku temu zaczynalam gre na s25. Albo moze 2 lata temu, nie pamietam. I gralam do momentu az mi zajebali postać.

Czyli do teraz. Zastanow sie, to jest global a nie priv. ; p

o jej . to ze mi sie pomylilo to normalka u ludzi :) " Czlowiek uczy sie na bledach " . ale taka prawda jest :) no popatrz

- grasz na Drenor ... STOP bo grasz na ravii .. Stop grasz na PLU ... stop Grasz na US ... STop grasz na ? Balmora? ; D

pzdr

Kobieta zmienna jest, a mi baaardzo szybko nudza się serwery. Jak na dr2 mialam dobra postac to sie znudzilo i wymienilam. Na pl gralam bez ustanku od 2008 do teraz, ale niestety po tym co teraz mialo miejsce nie widze sensu by tam wracac... masa zlodziei, privy tez nudne są , nic nie ciekawi praktycznie pozal sie Boze..;d

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Kobieta zmienna jest, a mi baaardzo szybko nudza się serwery. Jak na dr2 mialam dobra postac to sie znudzilo i wymienilam. Na pl gralam bez ustanku od 2008 do teraz, ale niestety po tym co teraz mialo miejsce nie widze sensu by tam wracac... masa zlodziei, privy tez nudne są , nic nie ciekawi praktycznie pozal sie Boze..;d

Nie lepiej grać w inną grę. ? :) Jak metin Ci się tak nudzi to może mały odpoczynek od gry by się przydał. :)

to tutaj masz odpowiedz :

ie lepiej grać w inną grę. ? :) Jak metin Ci się tak nudzi to może mały odpoczynek od gry by się przydał. :)

zrob sobie miesieczy lub wiekszy odpoczynek az nabierzesz checi do gry. bo hammurabi robi to samo dlatego dalem wam obu UNsub a wiem ze jest wiecej takich osob ze dalo UNSUBA z tego samego powodu co ja ; )

Jak miło że nie tylko mi się szybko nudzą privy itp :D

Czyżby druga połowka ??? :D żart.

Nie czaruj.

O tym że kobieta zmienna jest jak najbardziej masz racje , ale niestety większość twojej widowni to dzieciuchy i nie doceni tego .

@UP

Ja odpoczywam od metka już rok i co próbuje wrócić to wraca to znudzenie tą grą.

ja to rozumiem ale HAMURABI czy jak mu tam nie jest kobieta a czesciej zmienia niz Banshee ( Miniś ). xD

Nie lepiej grać w inną grę. ? :) Jak metin Ci się tak nudzi to może mały odpoczynek od gry by się przydał. :)

Zgadzam się, tylko nie moge znalezc gry ktora mi tak jakby 'dogodzi'. Moze Ty masz jakies propozycje? Bo ja bardzo chetna na inna gre ale prakycznie zadna mi nie odpowiada. :P

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Zgadzam się, tylko nie moge znalezc gry ktora mi tak jakby 'dogodzi'. Moze Ty masz jakies propozycje? Bo ja bardzo chetna na inna gre ale prakycznie zadna mi nie odpowiada. :P

Aion może ??? grałem ale po 2 miesiącach mi się znudził (gra bardziej pod pvp).Ale 3dni się ściąga nie ważne jaka prędkość neta :D

Nie czaruj.

Może World of Warcraft priv serwery? Polecam Theatre Of Dreams, blizzlike z 1k+ online (nieraz do 2k dochodzi nawet.)

@Topic

Spoko filmik, powodzenia w rozwoju postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [VM] Seria Metin2.US with Girl.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...