Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anrela [Dedyk]

Gość JnL Poetka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chcecie żeby gracze sprawdzili czy nie ma bugów to zwiększcie exp na czas bety (sprawniej to pójdzie, po co mamy się męczyć jak i tak będzie reset?)

Nie za szkodziło by też trochę zwiększyć exp na oficjalnym starcie

Chciałbym poinformować że na starcie dostaje się tarcze +6, anie +9

Pozdrawiam Act1ve.

Mam pytanko serwer robiony pod IS?

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

może wpadne ale na official.

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajnie zrobiona ale z tego co widzę to nic nowego nie ma. Każda zbrojka na następny lvl wygląda praktycznie tak samo poza kolorem. Bronie oklepane tak samo zresztą też moby.

Ja ogólnie podczas expenia stawiam sobie za cel żeby wbić dany lvl i zobaczyć fajne zbroje i bronie ale jak mam expić i oglądać ciągle stalki w różnych kolorach to ja podziękuję.

A co z dungeonami? Będzie coś dodane? Bo samo expienie to nuda ;/

58815786.jpg

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajnie zrobiona ale z tego co widzę to nic nowego nie ma. Każda zbrojka na następny lvl wygląda praktycznie tak samo poza kolorem. Bronie oklepane tak samo zresztą też moby.

Ja ogólnie podczas expenia stawiam sobie za cel żeby wbić dany lvl i zobaczyć fajne zbroje i bronie ale jak mam expić i oglądać ciągle stalki w różnych kolorach to ja podziękuję.

A co z dungeonami? Będzie coś dodane? Bo samo expienie to nuda ;/

Są dodane katakumby jest komnata smoka oraz w najbliższym czasie planujemy dodać wierze wygnańców.

33748387117269464751.png

Opublikowano

interfejs ekwipunku zmiencie, bo to w ogole nie pasuje... zreszta takie kratki ''robocikowe'' jak dla mnie chu*owo wygladaja

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Co się dzieje? Nie można się zalogować.

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Przerwa techniczna

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Wprowadzicie systemy "farbowania" zbroi , broni . Specjalne fary by się do tego zrobiło. Fajnie by to wyglądało w grze i na pewno by ją udoskonaliło ; p ( pomysł z farbowaniem zbroi zaczerpnięty z 4Story ;] Chociaż tam są efekty) ; p

Opublikowano

Te ulepszanie to kpina chyba 50kk na bodzie i mam +0 ,a ani razu na +6 nie były !

Przecież na PL-u jest większa szansa na ulepszenie zmieńcie to bo tutaj % na ulepszenie ebo na +4 to chyba 10% kurwa...

Opublikowano

Zauważyłam to wczoraj i zostaną Bodzie naprawione.

Z góry przepraszam że tak się z tym ulepszaniem męczycie.

Opublikowano

Nie da sie pobrac clienta ;x

Da sie pobrac przed chwila sprawdzałem sprobuj z innej przegladarki

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

W prezce jest kamyk u npc w grze nie ma i trzeba dropić. Spoko...

Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x

Opublikowano

Witam!!

Server nie jest za dobry grałem na nim jest za wielu hackerów gdy wchodziłem do gry to norma jak na PL wiadmości, sprzedam ogólnie exp sredni drop również wszedłem tylko aby zobaczyć co i jak myślałem, że mi się spodoba ale cóż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...