MakaLaka Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam chcialem obie z bratem pograc w minecraft przez lana ale jak ja lub moj brat tworzy serwer to nie wyszukuje POMOCY!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umotex12 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dziwny problem. Rozumiem ze uzywasz "Open to lan"? Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaLaka Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak Ja mam windows xp a brat win 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu11000 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jestescie polaczeni w jednym necie ? Bo jak macie dwa inne nety miedzy komputerami to nie pogracie sobie lan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xziolox000 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kupcie kabel lan ! . Albo on musi w internecie odblokować port nie pamiętam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaLaka Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ale ja juz z nim gralem kiedys to dopiero od tej aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Łączycie kompy kablem i któryś z Was odpala single i klika open to lan , jeśli to nie działa to w tej aktualizacji mogli coś spierniczyć . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.