Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[upload]strona Www Z Zpmt2

LastTrabant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=gb2312" />

<title>5imt2-PL - Rejestracja</title>

</head>

<body>

<?php

if (strlen($UserID) < 8) {$error=$error."<br>"<b>Login</b> nie moze byc krotszy niz <b>8 znakow</b>";}

if (strlen($Password) < 9) {$error=$error."<br>"<b>Haslo</b> nie moze byc krotsze niz <b>9 znakow</b>";}

Wydaje mi sie zo to te

no masz na to rade WHT? ;]

Bywalec
Opublikowano

W liniach 81 i 82 zamień:

"<br>"

na

"<br>

Czyli usuń ten cudzysłów po <br>

Nie gwarantuje że to pomoże, bo wymagany by był wtedy cały kod, ale być może, to przez to ;]

Mission possible...

Opublikowano

Dodaj swoje IP Hamachi z końcówką .100 do pliku conn.php w folderze plików strony ;D

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A JESLI KTO NIE CHCE PRZEZ HAMACZI tylko chce wrzucic normalnie na ftp... co mam ustawic !!!! i co dodac w bazie danych prosze o pomoc!

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po rejestracji wyskakuje mi Parse error: syntax error, unexpected '=', expecting '}' in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 84

i niewiem co zrobic prosze o pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a wiec tak Zrobilem Sobie Reje (poskleialem to co tutaj z Calkowicie Chinska Ta Stronka) I calkiem calkiem mi to wyszlo poza jednym

Otoz Gdy Rejestruje sie (normalnie wszystko) klikam wyslij i w register_yes wyskakuje mi blad

cos tam syntax error TUTAJ LINK DO XAMPP onnline 80

Pomyslalem sobie ze nie bede nic przerabiac tylko od nowa pobiore ten szablon co tutaj i tylko zmienie ip na swoje z 100

Lecz wyskakuje to samo czy moze mi ktos pomoc :>?? Z gory dzieks (cos takiego podobnego wyskakuje mi jak u kolegi na gorze ^^)

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...