Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jaki mikrofon do gier

MrKuciniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sobie kupić dobry mikrofon do grania po sieci. Obojętnie czy będzie to sam mikrofon czy ze słuchawkami, liczy się dobra jakość. Cena gdzieś tak do 200-250 zł.

Opublikowano

Ja tam mam słuchawki wraz z mikrofonem firmy e5 (jakaś chińska xD), który kupiłem za 15 zł w rtv euro agd.. a głos jest taki:

Brak szumów, bardzo dobra jakość...

Więc nie wiem po co ludzie kupują sobie mikrofony za 400 zł, jak można za 15 zł a na jedno wyjdzie :D

Co innego jakbyś potrzebował mikrofon do studia, gdzie liczy się najmniejszy szum.. :P

Opublikowano

Jakiś z Logitech'a.

Ja teraz mam jakiś z Esperanzy i jest okay.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Logitech USB Desktop Microphone.

ten ;) sam go używam nagrywająć Let's Playe, lektora itp. a kosztuje koło 120zł ;) do tego pop filter i git ;)

mając sam mikrofon, niemusze sie martwić o jakieś tam szumy czy inne pierdoły.

nagrywam i wrzucam ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...