Drag™ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam dawno nie grałem na pl i chciałbym się zapytać czy jest możliwość przekazania np. pd na inna postać ? Na 2 konto ? Bo dostałem na początku z linku i nie wiem czy np. dzięki kamerowi się da czy nie zbyt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie da się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To jest prezent startowy dla postaci zaproszonej do gry. Nie dasz rady przekazać tego chyba ,że przez dozorce na inną postać konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Teraz, nowe postacie dostają jakieś "prezenty" (dostaje się chyba co 10 leveli ale nie wiem do którego levela będa ci je dawać), tam będziesz miał jakiś zmianki itp. tym się nie da handlować ani przekazywać no jedynie przez dozorce. Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AśNaebaem :* Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/746564-tut-jak-zaczac-gre-w-metin2-z-super-bonusami/ Jeżeli pomoże to przeczytaj . By Maxio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spaxor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Niestety, nie można PDkiem handlować. Jedynie przedmiotami "zdatnymi do handlu", ale to są tylko np. przepustki, które kosztują więcej niż normalne. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShrekForever Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Było by to zbyt banalne, ludzie nie kupywali by pd tylko robili nowe konta i przenosili. Nieda się tak zrobić tak samo handel ze przedmiotami skrzyni ucznia (sa wyjatki) nie da sie nimi handlowac i nigdy sie NIE bedzie dalo Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie.. bo przecież nie każdy jest dzieckiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herosman123456 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 niestety nie ma takiej opcji , ale znając GF wszystko możliwe tak jak było z kuponami na sm ... + i - mada faka zielak umyj se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorekMetin2 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Metin sie zmienia prawie wszystkimi przedmiotami z is mozna handlowac lecz pd chyba jeszcze nie :P Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.