xXSuperClownXx Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, w tym TuTcie chce wam pokazać opis WSZYSTKICH broni w grze Half Life. 1. Łom (Crowbar) Przydatny w rozwalaniu skrzynek, oraz wrogów na bliskim dystansie. Standardowy atak zabiera tylko 10 HP wrogowi. 2.Glock 9MM słaba broń, magazynek ma 17 naboi . Średnia celność, nie polecam jej używac w dalekim dystansie. 3.Colt Python .357 Magnum Revolver celność, oraz DAMAGE jest bardzo duże. Polecam na wysokim i bliskim dystansie, jedyny - to szybkość strzelania oraz ładowanie. 4.MP5 Mocna broń, bardzo szybkostrzelna zadaje dość sporo obrażen, magazynek to 50 amunicji, 2 atakiem jest granatnik. 5.SPAS-12 8 naboi, bardzo silny z bliska, dość szybki reload, nie polecam używać na dalekim dystansie. Alternatywny atak to strzał z obu luf. 6.Kusza (Crossbow) Bardzo bardzo silna broń, zabija za 1 strzałem, alternatywny atak bez scop'eda to strzała, która wybucha po przyczepieniu się do celu. 7.RPG (Rocket Propelled Grenade) inaczej też Bazooka , mocna broń, tylko według mnie na daleki dystans. Standardowo pocisk naprowadzany laserem, lecz PPM można wyłączyć laser i pocisk leci "na prosto". Magazynek to 1 nabój, ogółem dość szybki reload. 8.Gauss Gun inaczej też "dziwny laser". Mocna broń na bliski oraz daleki dystans bardzo silna broń, duży magazynek, nie strzelać pod siebie bo zabiera hp Nie ładować też zbyt długo bo zabiera hp. 9.Gluon Gun kolejny według mnie "dziwny laser" który wytwarza wiązkę, która zabiera HP . Podatne na średni dystans. Ma dużo amunicji. 10.Hive Hand według mnie "łapa" czyli taka broń kosmitów . Strzela szerszeniami, podczas zwykłego ataku "wali wolno" ale szerszenie sie same namierzują. 2 Atak strzela "falą" bardzo szybko. Niestety broń zabiera mało HP 11.Granat Bardzo przydatny gdy ktoś znajduje się w jakimś pomieszczeniu, lub za rogiem. Wtedy można rzucić i łatwo go ściągnąć. Maxymalnie przy sobie można mieć 10 amunicji. 12.Plecaczek (Satchel) Nie różni się zbytnio od granatu, tylko rzucamy go gdzieś i odpalamy za pomocą skrzynki radiowej. 13.Tripmine Mina laserowa, możemy ją przyczepić wszędzie (do podłogi,sufitu,ściany itd). po przyczepieniu wytwarza promień laserowy, gdy zostaje przerwany mina wybucha. 14.Snarki - małe stworki, po wypuszczeniu są bardzo agresywne, natychmiast znajdują cel i przeważnie atakują grupowo. Gdy ów celu nie będzie, będą atakować tego kto je wypuścił. Po ok 20-25 sekundach wybuchają. Myślę , że niektórym pomoże ten opisik. Pozdrawiam. opis w 100% napisany przeze mnie, zakaz kopiowania bez mojej zgody, zdjęcia wzięte z różnych źródeł ( nie są moje ). Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zacne ale postaraj się jeszcze o brakujące screeny. magazynek ma 17 broni I to popraw. Ogólnie się postarałeś i poradnik zacny. Odnośnik do komentarza
xXSuperClownXx Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @UP Dzięki, poprawione i dodane . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.