Aziraal321 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ma ktoś z użytkowników forum zmixowane GTA:SA chodzi mi o : -Grafika taka jak w GTA 4 [CZYTAJ DÓŁ] -Poprawione drzewa trawa woda inne pierdółki. -I auta w jakości GTA 4. Uciągnie to mój złomek ? : - 2GB Ram -ATI Radeon HD3800 512 MB ram -Intel core 2 Quad -Zasilacz 400 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Leciutko, ale pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie gram w GTA, ale nie mogę patrzeć na to co piszesz: -Intel core 2 Quad 4 rdzenie 1 po 2200 Ghz = 8800 Ghz. Ludzie nauczcie się że nie mnoży się Ghz przez rdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitu�a Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 O kurwa jaki super komputer 8800 GHZ ja pierdole nasa się chowa . Kolejny co kropki po znakach interpunkcyjnych stawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziraal321 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No i co pomyliłem się i już pojazdy ? To nie wchodź na temat i tyle !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roshti Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.