SIRPEANUTS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Siemanko,mam problem z ładowaniem mapy - iż chodzi o to ze mapa nie jest cała za ładowana, dopiero się ładuje jak pochodzę. Wygląda to tak : http://www.iv.pl/images/64827446661576380443.png http://www.iv.pl/images/81710468131795812025.png http://www.iv.pl/images/69176966832155506833.png Mam zainstalowanego opifine , z updatowaną jave - Jak zauważyłem nie którzy youtubowicze też tak maja - Chciałbym dodać ze nie miałem tak kiedyś. Proszę o pomoc. Z góry dzięki,pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajjuk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie bój się po prostu chunki się nie załadowały dopiero jak podejdziesz, to się załadują... To nie wina komputera (według mnie) i nie jesteś sam, bo ja też tak czasem mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zmień odległość renderowania na Far. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRPEANUTS Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Właśnie to nic nie pomga... A kurde nigdy tak nie miałem nawet na grafiny ''tiny''. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pewnie masz system 64bit, a masz zainstalowaną jave 32 bity Zainstaluj 64bitowa jave i zobacz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRPEANUTS Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Pewnie masz system 64bit, a masz zainstalowaną jave 32 bity Zainstaluj 64bitowa jave i zobacz czy pomogło. Mam 32 bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nakamitsu Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Usuń folder .minecraft z appdat'y, a następnie za pomocą lanuchera odpal mc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerMr Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Spróbuj reinstall minecrafta mógłbyś też spróbować optifina daje więcej fps-ów choć to nie tego problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRPEANUTS Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Spróbuj reinstall minecrafta mógłbyś też spróbować optifina daje więcej fps-ów choć to nie tego problem A widać ze kolega jeszcze czytać nie umie. Naucz się dobrze czytać,bo bez tego ani rusz ! . : ) Nakamitsu - Nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nakamitsu Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Więc problem tkwi w oprogramowaniu komputera, lub nawet gorzej, w karcie graficznej. Spróbuj zaktualizować stery od kary i przeinstalować jave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.