Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 DO ZAMKNIĘCIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyCrafti Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 hah chyba pierwsza paczka modów na tą wersję, paczka spoko nic nie zmienia ale ułatwia grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ona nigdy nie będzie dodawać przedmioty, moby itp. Stworzyłem ją po to żeby można było wejść z nią na serwer i trochę ułatwić grę w przyszłości planuje dodać macro mod i Autoswitch ale jeszcze chyba nie wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mógłbyś dodać tmi bo przydaje się adminom na serwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamPytanie2222 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Marcro Mod jest http://www.minecraftforum.net/topic/467504-142-macro-keybind-mod-095-and-liteloader-for-142/ Jak byś mógł to zrobiłnyś mi paczkę z tymi modami: - Rei Minimap - Makro - InvTweaks - OptiFine Proszę Administrację o zmniejszenie mi paru % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rymu Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 MOżesz dać na inny host? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up 3 tmi? zrobiłem NEI działa tak samo tylko można jeszcze sprawdzać receptury. @up 2 niedługo dodam macro a co do paczki to wersja 1.1 MultPacka będzie zawierała - Rei Minimap - Makro - InvTweaks - OptiFine -NEI Czyli będą tam te same mody i dodatkowo NEI więc niema sensu robić tej samej paczki tylko bez NEI bo przecież z NEI nie musisz korzystać. Jak będzie ci bardzo zależało to może zrobie @up 1 ok a na jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wersja 1.1 MultPacka już jest! Lista zmian: -Dodanie Macro moda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarcyzLBN Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ten NEI mi się nie wgrał chyba , a modpack fajny ,, pomóż :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up NEI nie wgrał się tobie? Zrób kopie save, serwerów innych ważnych rzeczy. Usuń .minecraft zainstaluj ponownie minecraft 1.4.2 i wgraj mody jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarcyzLBN Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No niestety nie pomogło,chyba muszę używać TMI ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To nie wiem mi wszystko ładnie działa. A inne mody działają, zero crashów? Z tego co pamiętam NEI wgrywało się chyba przez Forge może gdzieś tam wystąpił problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarcyzLBN Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wszystkie inne mody działają . Nie wiem może pokombinuje coś,ale zapewne nie zadziała ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zastanawiam się nad dodaniem Batter Sprinting- http://www.minecraftforum.net/topic/1451360-142-better-sprinting-6200-dls-bind-custom-keys-to-sprinttoggle-sprint-compatible-w-optifine/ i mod hotswap- http://www.minecraftforum.net/topic/1493497-142forgesspsmp-hotswap-more-hotbar-space-swappable-hotbars-v11/ co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No tak, ja też nie mam nei, chyba że wlącza się go jakimś przyciskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krael:) Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Black Screen i przy uruchamianiu MC jakiś launcher wtf? fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasun120 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak masz modpacka to może "Zatrudnij" kogoś, żeby launcher zrobił Ale po zastanowieniu się to nie do końca trzeba, ale lepiej, żeby był, bo będzie można grać albo z tym albo bez. Ale w sumie to już nie wiem :huh: //Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Problem z NEI będzie naprawiony prawdopodobnie w następnej wersji [1.2] @up Launcher może zostanie wykonany w przyszłych wersjach. Gdyby ktoś chciał wykonać launcher to proszę o kontakt ze mną. Czy mógłby mi ktoś link do tematu w którym jest opisane jak zrobić taki launcher wypakowujący pliki do danego folderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wersja MultPack 1.2 już dostępna Lista zmian: Dodanie -Better Sprinting - po naciśnięciu wybranych przycisków będziesz ciągle sprintował/skradał się ponowne naciśnięcie wyłącza ciągły sprint -Hot SWAP -łatwiejsze przełączanie przedmiotów w ekwipunku -Na prawienie błędów z NEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 NEI dalej nie działa :P, może się z czymś gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 U mnie NEI działa. Znalazłem w internecie instalator modu NEI więc ci którzy chcą mieć NEI będą mogli go sobie szybko wgrać a ci co nie chcą nie będą go wgrywać. Link do instalatora NEI http://www.skyworxz.com/downloads/1.4.2/NotEnoughItems%20Mod%20Installer.exe By wgrać NEI wystarczy uruchomić pobrany instalator i nacisnąć: Instal mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasun120 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 A próbowaliście klikać "O" kiedy jesteście w oknie EQ ? //Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitematt Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jak usunąć "Better Sprinting"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 @up możesz po prostu nie używać tego moda. Usunięcie nie jest taki proste. Będziesz musiał usunąć pliki moda z minecraft.jar. Musisz wiedzieć jakie pliki były w modzie i zostały wrzucone do minecraft.jar, a potem je usunąć. Możliwe że spowoduję to awarię minecraft. Więc zalecam tobie nie używać tego moda. Jeżeli bardzo ci na tym zależy mogę usunąć tego moda i podać ci osobnę paczkę bez niego. Możemy porozmawiać o tym na prywatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ersan Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.