Yappez Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, czy jest możliwość zresetowania skilli? Zacząłem grać niedawno i dałem zły build, 41 lvl mam. Sprzedam C9 GOLD EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pexiakk Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zwojem resetu skilli jeśli jeszcze go nie zużyłeś. exmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yappez Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A gdzie go mogę znaleźć ? Dostaje się go zaraz na początku gry ? Jak się dokładnie nazywa Mam to tylko na 2 postaci ważne do 26.11.2012, a na tej postaci co chce zresetować skille to nie ma, czy jak użyje na tej drugiej postaci na której mam to tylko na niej mi się zresetują czy też na tym 41 ? Sprzedam C9 GOLD EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A gdzie go mogę znaleźć ? Dostaje się go zaraz na początku gry ? Jak się dokładnie nazywa Mam to tylko na 2 postaci ważne do 26.11.2012, a na tej postaci co chce zresetować skille to nie ma, czy jak użyje na tej drugiej postaci na której mam to tylko na niej mi się zresetują czy też na tym 41 ? Zresetuje się tylko na tej postaci na której masz zwój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yappez Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To jak to się stało że na tej jednej postaci mam a na drugiej nie mam wcale, w tej ostatniej zakładce w eq nic nie ma, sprawdzałem wszędzie, co może być nie tak ? Sprzedam C9 GOLD EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie bardzo rozumiem, ale jak zniknął to znaczy, że upłynął miesiąc od wbicia 25 lvl'a (bo wraz z wbiciem dostaje się reset scrolla na równy miesiąc), po upływie miesiąca scroll znika. Jeżeli to twoja pierwsza postać i nie spieszyłeś się z wbijaniem lvl'a to bardzo możliwe, że po prostu zniknął, bo upłynął miesiąc ;P @ Mniej prawdopodobne: Wyrzuciłeś, albo użyłeś i nie pamiętasz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yappez Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jak ja w to nawet miesiąca nie gram, coś myślę że ten kufer wywaliłem, ale na 2 postaci już go mam i otwieram:) Sprzedam C9 GOLD EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zostaje jeszcze opcja kupna tego scrolla, ale jest strasznie drogi ;P Ale w sumie miałbyś co robić po wymaksowaniu lvla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.