Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Reset skilli

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość zresetowania skilli? Zacząłem grać niedawno i dałem zły build, 41 lvl mam.

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

A gdzie go mogę znaleźć ? Dostaje się go zaraz na początku gry ? Jak się dokładnie nazywa

Mam to tylko na 2 postaci ważne do 26.11.2012, a na tej postaci co chce zresetować skille to nie ma, czy jak użyje na tej drugiej postaci na której mam to tylko na niej mi się zresetują czy też na tym 41 ?

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

A gdzie go mogę znaleźć ? Dostaje się go zaraz na początku gry ? Jak się dokładnie nazywa

Mam to tylko na 2 postaci ważne do 26.11.2012, a na tej postaci co chce zresetować skille to nie ma, czy jak użyje na tej drugiej postaci na której mam to tylko na niej mi się zresetują czy też na tym 41 ?

Zresetuje się tylko na tej postaci na której masz zwój...

Opublikowano

To jak to się stało że na tej jednej postaci mam a na drugiej nie mam wcale, w tej ostatniej zakładce w eq nic nie ma, sprawdzałem wszędzie, co może być nie tak ?

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, ale jak zniknął to znaczy, że upłynął miesiąc od wbicia 25 lvl'a (bo wraz z wbiciem dostaje się reset scrolla na równy miesiąc), po upływie miesiąca scroll znika. Jeżeli to twoja pierwsza postać i nie spieszyłeś się z wbijaniem lvl'a to bardzo możliwe, że po prostu zniknął, bo upłynął miesiąc ;P

@

Mniej prawdopodobne:

Wyrzuciłeś, albo użyłeś i nie pamiętasz ;P

Opublikowano

Jak ja w to nawet miesiąca nie gram, coś myślę że ten kufer wywaliłem, ale na 2 postaci już go mam i otwieram:)

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Zostaje jeszcze opcja kupna tego scrolla, ale jest strasznie drogi ;P Ale w sumie miałbyś co robić po wymaksowaniu lvla :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...