Qadam Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam dzis chcialem siw zapytac czy da sie jakos ominac bana na plu kiedys gdzies widzialemraz nie m taki sposob ale teraz nie moge go znalesc i jeszcze nie wiem czy on dziala :/ za pomoc stawim lajka i 5 w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 nie da sie. jedynie to mozesz sie odwolac do bana. Jesli odrzuca to Innej mozliwosci nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOxex Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Napisać do supportu możesz jeżeli nie słusznie cię ukarali konta sam sobie nie odblokujesz. Moje Wideo poradniki : http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baggios Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nieda sie, chyba ze napiszesz do supporta i to wyjasnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie rozumiem, za bardzo twojego bytania jak ominąć bana, czy Hack Shielda. Teraz raczej nie opłaca grać na chetach, bo wyłapanie bana to tylko kwesta czasu. Na tej stronie, jest link do blokady "Hack Shielda" ( wchodzisz w "Dowoland" a potem w "HackShield Bypass"): http://misiekantos253.tk/ @edit Raczej czegoś takiego nie ma jak napisałeś. : ) Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadam Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Koles ja ciebie troche nie rozumiem... Czy ja napisalem ze chce blokade hs ? Kiedys na tym forum widzialem sposob dzieki ktoremu mozna wbic na zbanowane kato polegal on na jakies kokbinacji z e-mailem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reporter88 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak to kiedyś działało. To z E mailem. Pamiętam jak jechałem na fish bocie. W pierwszy dzień dostałem bana a na drugim dniu już grałem na tym koncie. Niestety to już chyba nie działa. Użyj opcji szukaj, tam coś może być i może znajdziesz linka do dawnego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Piszecie chyba tylko po to,aby nabić posta. Z tym sposobem,chodziło o to,że np używamy tego FishBota,i SPODZIEWAMY się bana w najbliższym czasie. Zmieniamy e-maila,akceptujemy zmianę tylko na starym e-mailu. Po dostaniu blokady,akceptujemy też na nowym,i mamy odblokowane konto. Oczywiście już to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimp4s Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie da ry dy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadam Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dobra dzieki, dwum kolegom up, sprawdzilem i juz niestety to nie dziala ;( Do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.