Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Avki Halloween już są ! Dziwne.. ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci zeby zapomnieli, bo sa one rozdawane automatycznie - moga miec jakis blad, dlatego nie dostales :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

To może ja napisze do nich do supportu że nie dostałem tych avatarków i czy to nie jest jakiś problem czasem od nich. Upomnę się, co Ty na to?

Opublikowano

Ale jestes pwny ze avatar Ci sie nalezy? Kupiles wystarczajaca liczbe RP zeby je dostac?

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Kupiłem 800 RP . Płatnością Paysafecard za 20zł. I dostarczono mi już to RP od godziny 13/14 czekam i nic, nie mam żadnego avatarka.

Opublikowano

Czyli powinienes miec 1 avatar...

Hmmm upomnij sie do supportu - nigdy nie zaszkodzi, a moze sie obudza i wkoncu dadza :D

Tylko zanim oni odpisza, moze troche potrwac :D

Opublikowano

Kupiłem 800 RP . Płatnością Paysafecard za 20zł. I dostarczono mi już to RP od godziny 13/14 czekam i nic, nie mam żadnego avatarka.

Ja po zakupie rp nie dostalem. Dopiero po zakupie przedmiotu. W moim przypadku nocturna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...