Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Avki Halloween już są ! Dziwne.. ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak już wiecie dostępne są Avatary za kupno RP, zdziwiło mnie jedno zę kupiłem tylko 840rp a dostałem 4 avki !?, każdy tak z was ma ? oni to chyba liczą tak że rp nawet kupione przed październikiem liczy sie też.

Gdy zanurzasz się w tajemniczych mgłach Wysp Cieni, ikony przywoływaczy stają się bardziej mroczne. Aby uczcić zbliżającą się aktualizację będziemy rozdawać nowe, złowrogie ikony przywoływacza gdy będziecie kupować RP. Do zebrania jest 5 ikon, zależnych od ilości RP, które kupisz pomiędzy 1 października a 13 listopada. Nowe ikony zostaną wypuszczone wraz z aktualizacją Wysp Cieni i już na zawsze będą nawiedzać twój profil.

Oto szczegóły:

Poziom 1 (dowolna ilość RP) Złośliwe widmo

Poziom 2 (1000+ RP) Nienawistny chwyt oraz poziom 1

Poziom 3 (2 500+ RP) Maska śmierci oraz poziomy 1-2

Poziom 4 (5 000+ RP) Martwy drzewiec oraz poziomy 1-3

Poziom 5 (10 000+ RP) Mściwy upiór oraz poziomy 1-4

lolkg.jpg

Opublikowano

Nalicza od 1 pażdziernika do 13 listopada, czyli albo jakiś bug, albo ktoś wbił na Twoje konto i doładował 4k rp bez Twojej wiedzy :), jak dla mnie powinieneś się cieszyć

Opublikowano

A ja mam takie pytanie z innej beczki, czy te avki są na stałe, czy tylko na czas Halloween ?

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

O co chodzi z tym poziom 1,2,3,4?

To są poziomy zakupu rp, ja np. mam all, tylko że ja zakupiłem rp i mam je dlatego . :f

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja wgl nic za RP nie kupowałem czy tam RP i dostałem avatara xD

@down

Prosze

2afydth.jpg

Dostałem jednego, ale dostałem ; D

Z ilości twojego rp wynika, że coś kupowałeś.Taki klin na pocieszenie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Dzisiaj zakupiłem sobie RP a dokładniej formą Paysafecard za 20zł. Doładowałem wszystko ładnie RP wpłynęło na konto ale nie dostałem żadnego avatrka o jakim jest tutaj mowa. Może mi ktoś powiedzieć co zrobić aby Go dostać? Gdzieś trzeba wejść i Go odebrać czy jak ?

Opublikowano

Mam pytanie. Dzisiaj zakupiłem sobie RP a dokładniej formą Paysafecard za 20zł. Doładowałem wszystko ładnie RP wpłynęło na konto ale nie dostałem żadnego avatrka o jakim jest tutaj mowa. Może mi ktoś powiedzieć co zrobić aby Go dostać? Gdzieś trzeba wejść i Go odebrać czy jak ?

Do jutra powinien być.

Opublikowano

Mam nadzieje. Bo rozmawiałem ze znajomymi to mi mówili że dostawali od razu po zakupie RP. Więc mnie to troszkę zdziwiło, na początku pomyślałem że już oferta się skończyła, ale jak zobaczyłem ten temat i twój pierwszy post że do 15 Listopada to zmartwiło mnie to troszkę. A jeżeli bym nie dostał do jutro to polecisz mi co mam dalej zrobić?

Opublikowano

Mam nadzieje. Bo rozmawiałem ze znajomymi to mi mówili że dostawali od razu po zakupie RP. Więc mnie to troszkę zdziwiło, na początku pomyślałem że już oferta się skończyła, ale jak zobaczyłem ten temat i twój pierwszy post że do 15 Listopada to zmartwiło mnie to troszkę. A jeżeli bym nie dostał do jutro to polecisz mi co mam dalej zrobić?

Pisać do supportu ale na bank dostaniesz avka.

@down

Ja to on nie "ona"

Opublikowano

Dobra dzięki, za informacje. Jeżeli by coś było nie tak odezwę się jutro tutaj w tym temacie więc mam prośbę zajrzyj i obczaj czy nie będzie tutaj jakiejś wypowiedzi bo chciał bym abyś mi jeszcze pomogła jeżeli było by coś nie tak. Tymczasem :)

Opublikowano

Ciekawe czy skorki totemow beda na stale bo pisze ze mozna kupic na kilka tygodni i pozniej jeszcze bedzie mozna przedluzyc ;d

Skórki totemów masz na czas (25rp na tydzień). I tak nawiasem, pisze się "bo jest napisane ..." :)

Te avatary, dostawało się także, za ELO. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...