NajLudziok Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A więc tak łowiłem 7 fishbotami na Pl'u z kilka tygodni i przekładałem sobie małże na shopa po czym jest selałem wiedziałem ,że pobanują mi fishboty ale za co zbanowany jest shopek. Najdziwniejsze do ,że shop ma bana na 9 dni pokażę wam Co mi dokładnie przyszło bo zbytnio tego nie czaję ;d Szanowny graczu Metin2! Niestety musieliśmy zablokować konto ***** z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to: Czerpanie korzyści z zewnętrznych programów - Shop**** s15 (konto powiązane z Drop**** s15 Konto pozostanie zablokowane do: 01.11.2012 10:37:50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engraver Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli przekazywałeś małże przez handel - zbanowali po tym. Jeśli przełożyłbyś raz - nic by się nie stało, ale tydzień handlowania z jedną postacią wzbudza wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 poniewaz przelozyles do shopa i sie po tym kapnęli co i jak Trzeba bylo tylko przelozyc raz max 2 razy ale nie wiecej a tak to podejrzane im to bylo i Cie zbanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajLudziok Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ale dobrze że ban na 9dni bo tam 1.7kkk yang dużo kd +4 i fms +9 5bon sr 37% 10 st kd +4 potwór smierć ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baggios Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Przez powiazanie kont, nastepnym razem wyzucaj na ziemie i podnos szopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidoreq44 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja przez przekładanie małży, rok temu dostałem bana na zawsze Wisła Kraków Lechia Gdańsk Śląsk Wrocław Unia Tarnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AboVeAll Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a po jakim czasie dostales tego bana ? bo tez tak robie łowiłeś 7 fishbotami jednoczesnie ?? Feel the beat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajLudziok Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 No nie wiem od wakacji przekładałem małże codziennie 7 fishów łowiło ale ok. ban 9dni to nic do 1.11.2012 już niedługo odbanują ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AboVeAll Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 w takim razie muszę zrobić nowe konto sklepowe PS też na S15 łowie Feel the beat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ja dostalem bana a wywalalem malze na ziemie, potem podnosilem i to tak 2 razy Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Bo to sie robi na innych adresach ip, banuja nawet jak sobie bedziesz wurzucal i podnosil dropkiem, ale dropek jest na tym samym ip, wiec ban murowany. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerTheBest Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A co jesli dawać te małze kumplowi a kumpel na twoje drugie konto by przekazywał? http://www.mpcforum.pl/topic/819409-tutdiamondmt2-jak-szybko-zarobic-cz-ii/ http://www.mpcforum.pl/topic/812533-tut-diamondmt2-jak-szybko-zarobi-na-dobry-start/ http://www.mpcforum.pl/topic/824351-dlnie-odpychanie-mobow-z-konia-by-playerthebest/ http://www.mpcforum.pl/topic/854990-diamondmt2-modyfikacja-dtczcionkatabelaby-playerthebest/ http://www.mpcforum.pl/topic/868952-dlm2bob-premium-na-20-dni-za-freeplayerthebest/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To samo by pewnie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ciesz się, że to tylko 9 dni. Ale sposób fajny, przez te 9 dni następne fishboty stawiaj, dopóki Ci shopa nie odbanują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.