Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co sądzicie o wersji 1.4.2 ?

Deutsch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowej wersji 1.4.2?Możecie się wypowiadać w tym temacie-chętnie się dowiem jakie jest wasze zdanie :P

Do Modów:Jak już taki temat był to proszę ten usunąć.

Opublikowano

Najlepsze oczywiście jest kowadło i maski moobów które można założyć lub powiesić sobie na ścianie. Jeszcze jedna rzecz która rzuciła mi się w oczy to ogrodzenie z cobblestonu i moss cobblestonu.

Kocham mame

Opublikowano

Mnie zbytnio nic nie zdziwiło w 1.4, bo grałem na snapshotach, ale przyznaję, że różnica pomiędzy 1.3 a 1.4 jest ogromna.

Niestety Mojang jak uparty osioł Minecraft w stronę RPG, a to jest dla mnie gówno :\

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Ech... Gdyby nie te "snapshoty" więcej osób by grało (bardziej ciekawi by byli).

A co do samej aktualizacji najbardziej mnie się spodobało to iż dodali nowe potworki i mini bossa.

Nareszcie jest kowadło co oddaje bardziej realistyczne naprawianie przedmiotów.

No i nowe jedzenie, a także "gablotki" te "obrazy na przedmioty"

Ogółem żadna aktualizacja nie pobije moim zdaniem Adventure Update.

Mc zamienia się powoli w grę RPG, ale z drugiej strony zapowiadają się następne aktualizacje na coraz to lepsze.

67qtMtN.png

Opublikowano

Dla mnie o wiele lepsza wersja od 1.3.2 Fajne moby które mogą być w zbrojach , nowy boss. I nowe itemki jak głowy potworów heh .

A tak w ogóle to czy te głowy wypadają losowo czyli np: z Zombiego wypanie czacha Creepera? Czy jaki potwór taka Głowa Jeśli tak to jak zdobyć steva tylko na serwach?

Cześć...

Opublikowano

Jedna z lepszych wersji, ale gdy wyjdzie 1 snapshot z 1.5 to ludziom się znudzi 1.4.2

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Ja tam nie lubie grać na snapshot ponieważ są liczne błędy i mi owiele bardziej laguje ja czekam na finał (snapshota instaluje tylko jak chce coś sprawdzić na nowej wersji)

Cześć...

Opublikowano

Genialny snapshot , a najbardziej podobają mi się nowe potki oraz kowadło . :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...