Deutsch Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Co sądzicie o nowej wersji 1.4.2?Możecie się wypowiadać w tym temacie-chętnie się dowiem jakie jest wasze zdanie :P Do Modów:Jak już taki temat był to proszę ten usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarr131 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mi się podoba Nowy boss, nowe mobki, a najbardziej mi się podoba kowadło http://img.sadistic.pl/pics/d41e8a6bb09e.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemSlepy Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Najlepsze oczywiście jest kowadło i maski moobów które można założyć lub powiesić sobie na ścianie. Jeszcze jedna rzecz która rzuciła mi się w oczy to ogrodzenie z cobblestonu i moss cobblestonu. Kocham mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mnie zbytnio nic nie zdziwiło w 1.4, bo grałem na snapshotach, ale przyznaję, że różnica pomiędzy 1.3 a 1.4 jest ogromna. Niestety Mojang jak uparty osioł Minecraft w stronę RPG, a to jest dla mnie gówno :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zmiany zaskakują oraz są bardzo ciekawe - teraz gram w MC zdecydowanie częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabashi Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ech... Gdyby nie te "snapshoty" więcej osób by grało (bardziej ciekawi by byli). A co do samej aktualizacji najbardziej mnie się spodobało to iż dodali nowe potworki i mini bossa. Nareszcie jest kowadło co oddaje bardziej realistyczne naprawianie przedmiotów. No i nowe jedzenie, a także "gablotki" te "obrazy na przedmioty" Ogółem żadna aktualizacja nie pobije moim zdaniem Adventure Update. Mc zamienia się powoli w grę RPG, ale z drugiej strony zapowiadają się następne aktualizacje na coraz to lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dla mnie o wiele lepsza wersja od 1.3.2 Fajne moby które mogą być w zbrojach , nowy boss. I nowe itemki jak głowy potworów heh . A tak w ogóle to czy te głowy wypadają losowo czyli np: z Zombiego wypanie czacha Creepera? Czy jaki potwór taka Głowa Jeśli tak to jak zdobyć steva tylko na serwach? Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zaraz zaraz, to już 1.4 jest przez force update dostępne ? Bo dawno nie wchodziłem na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak jest już dostępna od chyba 2/3 dni Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dokładnie od 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys123 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jest Zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojoxXD Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jedna z lepszych wersji, ale gdy wyjdzie 1 snapshot z 1.5 to ludziom się znudzi 1.4.2 Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja tam nie lubie grać na snapshot ponieważ są liczne błędy i mi owiele bardziej laguje ja czekam na finał (snapshota instaluje tylko jak chce coś sprawdzić na nowej wersji) Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deutsch Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mi też się bardzo podoba nowa wersja i jak to powiedziała jedna osoba-coraz więcej elementów RPG się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risen. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Naprawdę niezły ten update. Szkoda tylko, że narobiło się przez to tyle zamieszania z serwerami. :/ Ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adx52x Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Genialny snapshot , a najbardziej podobają mi się nowe potki oraz kowadło . Pomogłem ? Daj lajka . ; ) Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. Wiadomości z kolorem z komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Hehe tak potki są pro http://i.imgur.com/dSSMQ.png Latająca zbroja Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.