kotkowski Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam! Ostatnio bawiłem się na 1.7.3 z modami - na odległych lądach. Dziś gdy próbuje wrócić na 1.3.2, Minecraft Version Changer ,,zaczyna ładować" do 3% po czym się zacina Mógłby ktoś opublikować .minecraft z 1.3.2? Best Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomate Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Wiesz co też tak miałem tylko że z 1.4 na 1.3 i za 10 razem chyba załapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkowski Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @up Sam z 20razy próbowałem, najdalej do 5% doleciało Best Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomate Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Okey wyśle ci na pw linka do jara okey licze na like :P Okey dam ci tu linka bo nie mogę pw do cb wysłać ! http://www.minecraftmine.org/minecraft-1-3-2-jar-download/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.