azuspl Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam mam problem na ownserver kupiłem serwer i chce napisać do pomocy technicznej Daje na Helpdesk i pisze mi Brak zgłoszeń nic więcej żadnej tabelki żeby można było wysłac wiadomość oco chodzi prosze o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Madaxas Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azuspl Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Mi chodzi o to jak napisać do pomocy technicznej na ownserver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azuspl Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 //ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdul Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Widocznie mają jakiś problem. Było u nich nie kupować też miałem tam serwer same problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.