Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Riot Znów leci na kasę ? Skin Branda

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak już wiecie Skin branda uznano za legendarny i kosztuje 1.8k, najśmieszniejsze jest to że po 14 już go nie będzie można kupić więc po ch*j go robić legendarnego.? skiny na halloween powinny tyle samo kosztować. Reszta skinów na halloween jest po 975rp..

Co myślicie na ten temat ?

Opublikowano

Każda postać będzie miała kiedyś legendarnego, musi być drogi. Pomyśl logicznie. Utrzymałbyś 7 serwerów na xxxx milinów graczy z wypłaty?

Opublikowano

Masz takie dziwne podejscie, przeciez nikt nie kaze ci go kupowac, to tylko urozmaicenie na ktore jesli masz kase to mozesz sobie pozwolic, jak nie, to nie.

Jest to legendarny skin jak kazdy inny tylko w tematyce Halloween.

Opublikowano
Witam, jak już wiecie Skin branda uznano za legendarny i kosztuje 1.8k, najśmieszniejsze jest to że po 14 już go nie będzie można kupić więc po ch*j go robić legendarnego.? skiny na halloween powinny tyle samo kosztować. Reszta skinów na halloween jest po 975rp..

Co myślicie na ten temat ?

A widziales kurwa jak ten skin wyglada? ma zmienione wszystko doslownie jak w legendarnym wiec dlaczego ma tyle nie kosztowac to ze ci matka tyle pieniedzy nie dala na skina do branda nie znaczy ze riot leci na kase masz obejrz sobie filmik na u tubie moze ogarniesz dlaczego tak a nie inaczej

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Dokładnie.

Przecież nikt tego Wam nie karze kupować, ludzie ogarnijcie się.

Większość z Was gra pewnie lepiej od tych którzy mają te legendarne avatary, ale to ludzie, którzy nie mają co robić z pieniędzmi..

Niestety taka już ich wola. Ale znam masę ludzi, którzy mają w chuj skinów, ja nie mam żadnego i gram lepiej od nich. :)

Małe motto: "Nie gotówka na RP zrobi z Ciebie dobrego playera, ale Twoje umiejętności i ambicja"

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dokładnie.

Przecież nikt tego Wam nie karze kupować, ludzie ogarnijcie się.

Większość z Was gra pewnie lepiej od tych którzy mają te legendarne avatary, ale to ludzie, którzy nie mają co robić z pieniędzmi..

Niestety taka już ich wola. Ale znam masę ludzi, którzy mają w chuj skinów, ja nie mam żadnego i gram lepiej od nich. :)

Małe motto: "Nie gotówka na RP zrobi z Ciebie dobrego playera, ale Twoje umiejętności i ambicja"

Za długie do zapamiętania to motto...

po prostu "Skins does't give you skills "

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Puaczki low elo comink gays, nie zarabiasz, nie da ci stara hajsu? to przestań płakać i graj a nie pierdolisz zbędne ceregiele dzieciaku.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Za rok będą o niebo lepsze skiny, z resztą jak zawsze.

Wykonanie ostatnich skinów idzie do przodu, widać to po ostatnich miesiącach.

Osobiście nie garnę się na żadne "okazje", "święta" itd.

Sądzę że lepiej jest poczekać jeszcze troszkę, aż w końcu któryś ze skinów naprawdę będzie wart uwagi.

Póki co skiny lepiej wyglądają na obrazkach niż w grze, tyle ode mnie.

Opublikowano

Zawsze na obrazkach lepiej wyglądają, bo mają większe możliwości graficzne, a ten 2d silnik graficzny w lolu jest jak w tibii, stare champy bardziej kwadratowe niż w minecrafcie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

coś w tym jest

skorka bardzo podobna do apokaliptycznego branda

ale ze riot leci na kase dawno wiadomo

Przecież taki gmach osób utrzymać.. Muszą na czymś zarabiać, jak nie na grze to na czym ?

Ich własność więc niech robią co im się podoba.

Opublikowano

Przecież taki gmach osób utrzymać.. Muszą na czymś zarabiać, jak nie na grze to na czym ?

Ich własność więc niech robią co im się podoba.

racja

ale naprawde , te 2 skorki sa do siebie podobne , nie mowie zeby na to narzekac czy cos

niech robia co chca , i tak tego nie kupuje

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...