Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NFS WORLD nie startuje... ;/

asadasa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, otóż podczas uruchamiania gry (kilk : "GRAJ") , widzę tylko czarny ekran i kursor myszki.

Można tak czekać w nieskończonoś, ale na prózno, bo nic sie nie dzieje...

Mój komputer spełnia wymagania gry - kiedyś kiedyś grałem w to i wszystko chodziło, wymagania nawet na Fulla bez żadnej zawieszki...

Od pewnego czasu postanowiłem wrócić do gry po długiej przerwie, a właściwie próbuje wrócić..

wiem ze dużo osób miało taki sam problem i z niego wybrnęli, ale jak? - ja nie mogę.

KOMPUTER JEST ŚWIEŻO PO FORMACIE (przed też nie działał), WIĘC NIE WCISKAJCIE MI KITÓW, że to rozwiąże problem... Wszystkie sterowniki ;;framework zainstalowane/przeinstalowane..Nadal nic.. Z grą już też probowałem - napraw, instalowanie od nowa , pliki .hsh i nicccc.....

Nadal nie wiem co mam robić... Pomóżcie mi się z tym uporać, błagam was !

Opublikowano

Wyłącz antyvirka, zaporę przy włączaniu? Uruchom jako administrator? Może to Ci pomoże.

Zobacz raz jeszcze, czy masz naj sterowniki i netframeworka 2.5

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie wiem spróbuj jeszcze raz reinstall jak ci to nie pomoże może nowe sterowniki ? jak to też nie pomoże Support skontaktuj się.

Opublikowano

Mówisz że komp po formacie....a zmieniałeś windowsa przy formatowaniu czy dalej masz ten co miałeś przed?

Jak masz teraz 7 to pobierz pakiet direct 9.0c - dla pewności.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwna sprawa, mi te sie tak zrobio o.O

@edit ju dziaa, wystarczyo wrzuci栳tare pliki gry ktmam na dysku .

mi nadal nie ....

w winodowsa mam tego samego.... pomoze ktos......?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam taki problem, otóż podczas uruchamiania gry (kilk : "GRAJ") , widzę tylko czarny ekran i kursor myszki.

Można tak czekać w nieskończonoś, ale na prózno, bo nic sie nie dzieje...

Mój komputer spełnia wymagania gry - kiedyś kiedyś grałem w to i wszystko chodziło, wymagania nawet na Fulla bez żadnej zawieszki...

Od pewnego czasu postanowiłem wrócić do gry po długiej przerwie, a właściwie próbuje wrócić..

wiem ze dużo osób miało taki sam problem i z niego wybrnęli, ale jak? - ja nie mogę.

KOMPUTER JEST ŚWIEŻO PO FORMACIE (przed też nie działał), WIĘC NIE WCISKAJCIE MI KITÓW, że to rozwiąże problem... Wszystkie sterowniki ;;framework zainstalowane/przeinstalowane..Nadal nic.. Z grą już też probowałem - napraw, instalowanie od nowa , pliki .hsh i nicccc.....

Nadal nie wiem co mam robić... Pomóżcie mi się z tym uporać, błagam was !

Ikonka NFS Word nastepnie <Wlasciwosci>-<zgodnosc>- uruchom ten program w trybie zgodnosci z ustawiasz 98/Me wciskasz zastosuj potem ok nastepnie uruchom jako Admin jezeli to nie pomoze to nie mam zielonego pojecia dodam ze jezeli widzisz przcisk graj a masz czarne ekran to napewno jest jakis plik walniety pamietam jak spiracilem GTA SA to tez tak mialem pobralem od nowa i po sprawie

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

co to ma byc?

Reklama. Nie zwracaj na to uwagi i lepiej usuń cytat ze swojego posta bo załapiesz się razem z botem na bana.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

UP2@

Robią reklamy dzisiaj im w nocy zrobię zadymę ;>

Top@

Zrób reinstall gry + napisz jaki masz sprzęt.

Edit@

Dopiero zobaczyłem, ze temat z Października więc pewnie kolega sobie już poradził . ;)

Opublikowano

@ up

moze i z pazdziernika

ale problem nadal aktualny

nadal to samo

sprzet dobry, jak wspominalem rok temu gra ta dzialala na najwyzszych wymaganiach bez zadnych sciec

reinstall robilem kilkanascie razy nic nie pomoglo

Opublikowano

@ up

moze i z pazdziernika

ale problem nadal aktualny

nadal to samo

sprzet dobry, jak wspominalem rok temu gra ta dzialala na najwyzszych wymaganiach bez zadnych sciec

reinstall robilem kilkanascie razy nic nie pomoglo

Nvida czy ATI?

Wiesz jak to sprawdzić?

Opublikowano

Miałem to samo próbowałem wielu poradników tutaj na forum i na innych nic nie pomagało, po jakimś czasie byłem zmuszony postawić windowsa od nowa i problem zniknął więc radze Ci to samo.

Opublikowano

Ty a może na dysk C instalujesz? czasami tak jest, że na Dysku C nie odczyta u mnie np tak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...