Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NCAA FOOTBALL / MADDEN

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem fanem gier typu BF, CoD i MoH. Ogólnie lubię fpsy, przygodówki, lecz chciałbym kupić sobie jakąś sportową grę. Zastanawiałem się właśnie nad tytułami, które podałem w tytule tylko, czy są to dobre gry? Tzn .. Nawet nie jestem fanem fify i ledwo co wymienię skład polskiej reprezentacji a co dopiero Amerykańskiego rugby. Dużo różni się np 13 od 8-9 ? Nie gram w gry takiego typu, więc nie wiem. Mógłbym na początek kupić np 10 za 65zł bo po co od razu kupować 13 za 200 ... Graliście w te gry, możecie coś mi o nich opowiedzieć?

#1 Dodam, że grałbym raczej sam, bo nie mam z kim grać. Między mna a bratem jest 10 lat różnicy (Mam 15,5 a on ma 5,5) A z kumplami nie ma nawet się jak spotkać.

#2 A czym się różni PES od FIFY ?

Opublikowano

No to nie pogracie, chyba, że w jakieś Dance Central 2 czy coś.

Producentem, grafiką i jakością rozgrywki. Osobiście preferuję Fifę.

Co do pytania to kupiłbym Fifę 12, gdyż przyjemność z gry jest wystarczająca.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jeśli nie jesteś fanem amerykańskiego footballu to grę sobie odpuść bo nie bedziesz czuł frajdy z grania

ISSy/PESy zaliczyłem wszystkie, w Fifę gram dopiero od 11, w tej chwili Fifa jest bezkonkurencyjna pod każdym aspektem, PES jedynie może się pochwalić dość ciekawą opcją jaką jest sterowanie zawodnikiem bez piłki w ataku, oraz troche lepszą strukturą podań ale na tym koniec wg. mnie

nie kupuj starych tytułów, ew PES 10 jeszcze był dobry ale tak to lepiej zainwestować w Fifę 13 zwłaszcza że w 10 już nie pograsz po sieci z nikim bo wyłączono serwery i pewnie lada moment wyłączą serwery 11 o ile już tego nie zrobil

moim zdaniem wybór jest prosty gdyż każda gra ma coś do zaoferowania warto mieć Fifa na konsolę a PES na PC bo tylko tam sobie wgrasz jakieś patche które dodają ligi bo nie wiem czy wiesz, ale PES ma bardzo ubogą licencję

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...