Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel ma, boże... Przecież to jest chinol, przy mojej jeździe i ciężarze to lagi pójdą na 100%... Wgl, śmieszy mnie jak to chodzi, buczy a jechać nie chce. Śmiech na sali jak patrze na takie 50'tki.

Opublikowano

Ja mam Router Traffico XS50 i jestem z niego szczerze zadowolony. Przejechałem już ponad 3tyś kilometrów... Żadnej awarii. Skuter chodzi ładnie na prostej wyciąga 75km/h

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@topic, ja ci powiem że motoroweru do "twojej jazdy" za 1-2 tyś to nie znajdziesz : ), min 3-4 za nowego zabulisz, a jak chcesz coś bardziej "eleganckiego" 7-15 k TZR ; )

Opublikowano

Do 2 tysięcy to może znajdziesz Peugeot Speedfight 2 ( sam takiego kupiłem za 1800 z tym że do poprawek lakierniczych - kupiłem na handel )

Super skuter, niby 50cc a spokojnie jechałem z kumplem pod górkę 55 km/h ( licznikowe ) a na prostej to dochodził do połowy czerwonej kreski czyli gdzieś około 90.

Z tym że ja miałem sportowy wydech i rolki lekkie, ale na serii tak czy siak jest lepszy niż te gówna typu romet czy keeway, mój miał przejechane prawie 30 tysiąc ( 2003 rok )i nic nie było przy nim zmieniane a chodził jak marzenie ;]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Gadacie takie głupoty,że masakra... A myślicie,że ludzie kupują te po 4k? Nie kupują, a te za 2k to niby co? Sprawdzasz dobrze motorower i wiesz czy był męczony czy nie, tylko trzeba sobie wziąć kogoś kto się zna... Da się znaleźć do 2k motorower dobry.

Do zamknięcia.

Opublikowano

Aprilia RX 50-90 ja mam z 50 przerobioną na 90 ale jaki policjant ci będzie patrzył czy to 90 xD polecam motor bo jest super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...