Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Free bota do UridiumWars

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Szukam bota do UridiumWars, ważne żeby był darmowy(fbota udupili;/) i dobrze by było, gdyby bił alieny.

Wiem, że jest Obot/coś podobnego, ale do nich seed'a potrzeba, żeby wejść na mapę.

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

A co za problem skopiowac sid? Masz multum tematow jak to zrobic tutaj na mpc. Wystarczy poszukac.

P.S. Polecam Killbota

Opublikowano

Tylko skąd tego seeda wziąć? Bo w adresie strony nie mam-_-

Killbot nie działa(przynajmniej mi:D).

A do Udo/Bio mógłbym o link prosić? Bo nie mogę znaleźć;/

Opublikowano

Udo i bio nie dzialaja, na epvp masz linki do pobrania Obot i superbot. A killbot dziala trzeba tylko zainstalowac NetFramework 4.

Opublikowano

Tylko killbot wyskakuje mi, że nie może połączyć się z serwerem.

Prosiłbym ciągle, żeby mi ktoś powiedział skąd seeda wziąć i podał mi bezpośredni link do któregoś z tych botów.

Opublikowano

Mam ale nie dam, bot jest tylko dla testerow. Zgodnie z zyczeniem jego tworcy, nie rozpowszechniamy go. Kazdy link do dl tego bota jest naruszeniem praw autorskich. Mozna go pobrac tylko i wylacznie (legalnie) z oficjalnego forum - killbot.co.cc. Niestety zeby to zrobic potrzebny jest status beta testera.

Opublikowano

@up ja pierdole jak nie dasz to po chuj piszesz , że masz . Każdy ma to w dupie .

Naucz sie czytac ze zrozumieniem to moze sie dowiesz po co to napisalem. Jakbys nie zauwazyl, dalem linka do forum.

Opublikowano

Zabij mnie, a i tak nie znajdę xD

Klikam prawym "wyświetl źródło strony", daję ctrl+f i wpisuję "SID";"swój user id";"UID" i nie znajduje, albo znajduje 170(zależy którego).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...