Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem potworki się nie respią

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapewne był taki temat ale w wyszukiwarce nic nie wyskoczyło więc chodzi o spawn potworków gram na serwerze skyland i zbudowałem spore pomieszczenie z cobblestona odstęp od miejsca mojego "domku" wynosi 31 kratek pomieszczenie jest na wysokość około 7 kratek a wielkość szerokośc 12-14 długość tak samo jeżeli wiecie dlaczego się nie spawnują to proszę o pomoc

Tu screeny jak to wygląda

beztytuuwflt.png

mineyr.gif

Opublikowano

albo mobki są off :D Ale myśle tak jak sunnyline troche za małe :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

a może masz tam pochodnie dziure w sciane albo cokolwiek ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

jedynie wyjście z tego daje troche światła ale przedłużyłem i w środku jest kompletnie ciemno budynek powiększyłem względem szerokości i jest dużo miejsca na spawn potworki są "on" ale nadal spawuja sie czasami w nocy chodź nie zawsze i w większości na dachu

Opublikowano

Możesz spróbować zamurować all i potem sobie otwierać lub zrobić

taki Mob Grinder wyrąbany w góre ;p

Może musisz powiększyć jeszcze to pomieszczenie.

Pozdro

vns0.png

Opublikowano

Mob Grinder na moim etapie gry odpada z generatora cobbla ciężko jest uzbierać stack a co dopiero żeby wszystko obudowac itp pokombinuje powiększe i jeżeli potworki nie będą się respić wrzuce screeny całego wyglądu wyspy itd

Opublikowano

To serwer. Nie myslales o tym, ze zapodali tam jakis plugin utrudniajacy/ulatwiajacy gre? Spruboj zrobic po prostu platforme z dala od wysepki, bez dachu sciany itd..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...