Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 8 irków za 15.000 Uri [UW]

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to da miktos link do tego charlesa?iinstrukcje?

1.http://www.mpcforum.pl/topic/767412-infobug-charles/

2. zrób coś pożytecznego dla forum i idź w pizdu, wchodzę rano na kompa z kawunią i czytam twoje idiotyzmy -.- google nie gryzą, a nawet jakbyś znalazł to z twoim IQ wątpię żebyś coś zrobił z nim.

3. Jestem gimbusem

4. Widzę, nauka obsługi googli powinna wchodzić w podstawę programową na informatyce.

tak pekly a co?

ciekawe patrze na generała na pl1 i widzę, że każdy ma full irków. Pewnie zaraz będzie genek na innym serwie, nie martw się i tak to zobaczę :)

sygnacu.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak pekly a co?

G***o.. naucz sie szukac po necie a nie caly czas na gotowca oczekujesz..

No ale jak widać, tak jak już zaklinacz pisał.. z twoim IQ to trudno wyciągnąć tagi i wkleic do google z tego co sie chce znalezc ;x

#UP przeciez to fake byl-.-

#Co prawda to prawda.. powiedz swojemu nauczycielowi od informatyki aby cie obslugi google.com nauczyl bo ci to trudnosci sprawia.

#Tak, jesteś gimbusem, ja też jestem, każdy dla niego kto go hejtuje jest gimbusem :D

userbarcopy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po co macie cokolwie już robić na UW skoro do czerwca gra będzie usunięta...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...