Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na wasze częste pytania

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sądzę iż najlepiej rozpocząć przygodę z metinem na serwerze Monastyr. Czemu?? Największa liczba osób on-line. A tak ogółem to bomba. xD

Opublikowano

Czytając to, można było powspominać wiele wspaniałych chwil z polskiego globala :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na obsydianie (s3) nie opłaca się juz grac poniewaz praktycznie nikogo tam nima. Miasta opustoszałe mało sklepów itp. Jeden + to to ze wolne spoty i mozna sobie na metki pochodzic ( 1-2 osoby max na metkach łaża ) a i jeszcze jedno ze malo ludu na DT chodzi najczesciej od 13:00-15:00 ktos bd z 5-10 osub.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Bardzo fajnie przygotowane :D ale nie dla wszystkich język angielski jest minusem, ponieważ niektórym lepiej gra się gdy gra jest po angielsku ;)

Staram się pomagać jak najlepiej :D a jeśli moja pomoc ci się przydała to proszę walnij plusika ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na Fenku moim zdaniem nie warto zaczynać, grałem od początków a próbowanie teraz wznowić tam grę jest po prostu nie opłacalne.

Język ang. na us moim zdaniem jest fajna sprawą, przynajmniej nie będzie zbyt wielu dzieci, no i bardzo fajną sprawą jest tam administracja która na prawde się stara ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...