Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie teraz sobie dropka 40 lvl na bodzie z farmbote Oplaca mi sie go wlaczyc na pustyni zeby bil metki ?? Jest duza szansa na dropniecie Duchowych ?? moge wykupic x2 drop. Jeszcze chce 4 inne postacie wbic bo mam premium2 i nie wiem czy bic 30 i isc lowic czy na jakis spot zeby mi cos dropily ??

Opublikowano

Co do metinów, to ja bym ustawił. Szansa na kamień duchowy znikoma, ale ku i kd+3/4 zawsze cośtam są warte :)

A co do reszty postaci to lepiej na 4 kanałach ustawić botki i już. Na pewno większy zarobek na bodziach niżeli na rybach :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Polecałbym Ci bardziej iść łowić ryby. Zabijaj lub sprzedawaj.

Zabijając je możliwe ,że dropniesz Małż.

Na metki chodź 29.10 rozpoczyna się Event i możesz wydropić dynie i różdżki.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar łowić ryby za pomocą FB - nie radzę. Obecnie jest strasznie duże ryzyko, że konto zostanie zbanowane. Idź na pustynie i podrop na kamieniach metin - będzie to bardziej opłacalne.

Opublikowano

Mi się wydaje, że lepszy zarobek będzie na rybach, ponieważ "Małże" nie są tanie. Ale za to jest większe ryzyko (ale ja bym spróbował na rybach) ...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja jak narazie na rybkach ale od poniedzialku na metkach, i w pozostalych 3 oknach bociki w m2, m1 na marmurkach i ulepszaczach

Opublikowano

Na metki to od 29 najlepiej , bo event :D A na razie to rybki.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

up tak rybki.

Na kronos wgl nie moge sellnac 11 malzy chociaz po 3,5 wystawiam od 2h. malze to syf.!

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...